Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 21 juni 2019

De Schepper - Hokjes Behoefte


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn heel Bijzonder en Fijngevoelig Kind van het Licht,

Jij Bent als deeltje van het Grote Geheel van deeltjes Uniek, net als alle deeltjes. En aan deze Uniekheid verandert de Eenheid in en door Alles niets.

Ze blijft Bestaan, want jij zult Alles ook in het Licht Kiezen vanuit jouw Uniekheid.

Maar het kan maar zo zijn dat jij in vele Levens voor dit Leven op Moeder Aarde, zeg maar gemakshalve, de laatste paar decennia, jij al heel veel Wijsheid hebt Verkregen uit jouw Levens.

Maar door de dichtheid van de toenmalige Energie en de dikke sluier, werd deze Wijsheid vaak afgewezen en op zijn zachtst gezegd. Niet geaccepteerd.

Denk aan de brandstapel en de andere gruwelijkheden die werden toegepast om deze Wijsheid te onderdrukken.

Als jij bent gekomen in dit Leven met deze Wijsheden, dan ontstaat er een hokje waarin jij gezet wordt en dat noemen ze HSP (High Sensitive Person).

Een Hoog Sensitief Lichtwezen ben jij maar een gemaakt hokje en een speciale benaming heb jij niet nodig.

Jij hebt Wijsheden tot je genomen die een enorme Kracht bevatten in een Leven, waarin jij deze Kracht, die zeer Positief is, mag gaan gebruiken op jouw Unieke Wijze.

Jij mag je in Eenheid realiseren dat brandstapels en dergelijke onderdrukking niet meer aan de orde is.

Jij hebt Gekozen om in deze turbulente tijd op Moeder Aarde te Zijn in en met jouw Kracht, die heel hard nodig is vanuit jouw Uniekheid.

Jij hebt veel nare herinneringen die in de vorm van emoties zich aan jouw kenbaar maken en die jij heel goed Weet te Meesteren, want jij hebt hiervoor ook alle Tools meegekregen.

Jouw Hoog gevoeligheid in een hokje laten zetten is hetzelfde als een wegkruipen voor waar je op Moeder Aarde bent Gekomen, lief Lichtwezen.

Jij wordt Volledig Beschermd en Weet, als jij je ervoor openstelt, heel goed hoe jij je kunt Beschermen tegen negatieve energieën, of een teveel aan indrukken enzovoorts.

Dus in plaats van In een hokje te gaan zitten, die jou als Hoog gevoelig tentoonstelt, mag je naar buiten treden als het Prachtige, Krachtige Lichtwezen dat jij Bent.

Hoog gevoelig Zijn maakt je Blij en Dankbaar en Groots, als jij Bereid Bent, Alles te Laten Gaan wat jou niet meer dient en de Bereidheid hebt om uit jouw hokje te komen.

Moeder Aarde en Al Haar Leven heeft jouw Unieke Inbreng nodig, Nu.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten