Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 14 april 2019

De Schepper - Heel Simpel


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn hoogst Bijzonder en Liefdevol kind, jij Bent wat jij bent en jij doet in elk Moment je Best om te Zijn wat je kunt Zijn. Zonder enige twijfel.

Als er iemand twijfelt ben jij het Zelf. Ik Ken geen Twijfel, want jij Bent altijd in Eenheid bezig (op weg) Terug te Keren naar een Thuis, wat je eigenlijk nooit verlaten hebt.

Als er twijfel is, over het feit, dat jij je werkelijke Thuis nooit verlaten hebt, dan ben jij dat Zelf die twijfelt.

In dit huidige Leven hebben jullie (jij) in Eenheid Besloten te Ontwaken in dit Zekere Weten, dat jij je Thuis in Eenheid nooit hebt verlaten.

Maar jij betwijfelt (nog) bijna Alles, wat jij als Waarheid mag Aanvaarden. Maar het is en blijft een Keus.

Jij Bent Al Aanwezig, waar je nooit vandaan geweest Bent. Zo simpel is het.

Maar omdat het zo simpel Is, wordt het ‘moeilijk’ gevonden om te Aanvaarden.
Of beter gezegd, ‘moeilijk gemaakt’!

Jij bent in Eenheid zo gewend Alles in de hand te houden, eigen hand dan, wel te verstaan, dat bijvoorbeeld Vertrouwen onmogelijk wordt gemaakt, door je Zelf.

Je twijfelt in Eenheid over werkelijk Alles, omdat jij gewend bent, te overleven.
In de hand te houden. Want wat als…..!

En dan kan jou wel verteld worden, keer op keer, dat het overleven geen issue meer is, tja, je weet maar nooit, toch? Dan de ‘moeilijke weg’ maar.

Dan zijn er nog diepe slapers, waarvan jij toch ziet, dat ze er ‘niets’ van terecht brengen. Dat zet je ook aan het ‘denken’, toch?

En wie ‘denkt’ er dan? De ‘slaper’ of jij? Of misschien beide?

En dan maar bezig zijn met het gisteren, vorige week, verleden jaar. Of wat je volgende week, volgens jou, allemaal te doen hebt.

Geen wonder dat je totaal uitgeput raakt van al dat ‘gepieker’! Want wie is degene die ‘piekert? Jij Zelf, en wie heeft er in Uniekheid Keuzevrijheid gekregen? Ja, jij, voor je Zelf.

Dus de vraag is: ‘Waarom doe jij je dit allemaal aan, als je ook anders kunt Kiezen’?

Zoals ik het Zie, gebruik jij in Eenheid de Keuzevrijheid van Mij verkregen niet, om je Zelf te Bevrijden, maar om je Zelf te Straffen!

Vraag Ik, die de Energie van Onvoorwaardelijke Liefde Is, dat van jou in Eenheid?

Nee, Ik vraag niets! Ik zie jou in Eenheid worstelen, en Zie de Keuzes die jij in Eenheid als Zonde Zien, of minstens als een grote fout.

Waardoor jij in Eenheid niet jouw schuldgevoel uit vorige levens Laat Gaan, maar ook nog eens verder uitbouwt. En dat Verdien jij in Eenheid Niet en dat Vraag Ik Zeker niet in Eenheid van jou.

Dat doe jij helemaal Zelf, Kiezen Tegen je Zelf in plaats van voor je Zelf.

Jij Bent in Eenheid een Prachtig, Glorieus, Stralend Lichtwezen in een menselijk jasje, wat jij in Eenheid als een beperking ervaart.

Gewoon omdat jij ervoor Kiest het als zodanig te Ervaren, maar je Bent en Kunt in Eenheid Ontwaken in een Lichaam op Moeder Aarde.

Natuurlijk zijn er issues voor jou om op te ruimen en te laten Gaan, maar je hebt het gereedschap ervoor meegekregen.

Niet om het tegen je te laten werken, omdat jij je Zelf Wijs maakt, dat je het Gereedschap niet kent, maar omdat je het Voor je Zelf mag Gebruiken en niet tegen je Zelf lief kind.

Keer om, kijk niet meer naar wat was, kijk niet naar wat er allemaal gedaan ‘moet” worden, maar los alles op als het er Is, in het Nu, met het gereedschap van onder anderen, de Keuzevrijheid.

Ik Houd Oneindig veel van je en Weet dat jij Alles in je Leven aan kunt in het Nu.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten