Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 2 maart 2019

De Schepper - Van Uniekheid naar Eenheid in Eeuwigheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Dierbaar kind, het terug halen van alle deeltjes van jou is een wezenlijk onderdeel van het Verblijf in het Nu.

Ooit heb jij jouw voortdurend, in verschillende levens, opgesplitst in deeltjes en het betreffende deeltje als een soldaatje neergezet, om jou te beschermen tegen de overweldigende emoties en gevoelens, die je niet aankon.

Een genomen beslissing vanuit overleving en geleidt door pure angst.

Al deze soldaat deeltjes van jou, daarvan is het de bedoeling, dat ze terug keren naar de Kern van Liefde die ze Zijn en zich opnieuw met jou Verbinden.

Dat is een Proces wat eenieder van jullie in Uniekheid heeft te Doorlopen. En geen enkel proces is gelijk.

En in de Eenheid die door de vergetelheid in de illusie helemaal onder gesneeuwd is, is de bedoeling precies hetzelfde.

Om een Totale Ontwaking van het Geheel te bewerkstelligen, is het nodig dat ieder afzonderlijk Uniek deeltje terug keert naar de Kern van Liefde en dan naar de Vereniging met de Uniekheid waar het deeltje bij hoort.

En hoe belangrijk is het dan, dat jij alles opruimt en laat gaan wat geen fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde en dus elk soldaat deeltje van jouw Uniekheid terug brengt naar de Kern van Liefde, zodat het in Liefde kan worden opgenomen in jouw Zijn.

En dat heeft iedere Uniekheid voor zichzelf te Volbrengen, maar is daarin nooit alleen, want Alle Hulp die Gevraagd wordt aan de Lichtfamilie is Aanwezig.

Dus is het heel duidelijk een noodzaak en het laat het ook Zien, dat jij uitsluitend door aan en met je Zelf te werken, de Ontwaking van het Grote Geheel zult Versnellen.

Hoe Belangrijk en Onmisbaar ben jij dus in dit gehele Proces, in de eerste plaats jouw eigen Unieke proces en vervolgens in Eenheid in het Proces van Heling van het Grote Geheel.

Het is een omgekeerd Proces van terugkeer naar de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent in elk Nu Moment.

En het geeft ook duidelijk aan dat jij in jouw Uniekheid aan je Zelf hebt te werken en dat Alles in elk Moment van het Nu helemaal goed Is zoals het Is.

Er wordt Oneindig van jou in jouw Uniekheid Gehouden en ook van het Grote Geheel en niet te vergeten Moeder Aarde en Al Haar Leven.

De Schepper van Al Wat Is



Geen opmerkingen:

Een reactie posten