Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 28 februari 2019

De Schepper – Oude energieën


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en heel Kostbaar en Geliefd kind, er bestaat een groot misverstand over in je Hart Centrum wonen, de Keus daar voor te maken en vervolgens zou je dan geen last meer hebben van omhoog komende oude, tot zeer oude energieën, opgedaan in je Reis door de illusie.

Mijn lief kind, juist omdat je in je Hart woont, ga je veel duidelijker aanvoelen, wanneer en waarom je iets aangereikt wordt aan oud zeer.

Juist omdat je veel Gevoeliger en Opener bent geworden, sinds je Hart zich geopend heeft, durven oude energieën zich sneller en duidelijker kenbaar te maken.

Niet om je bang, of boos, of gefrustreerd, of verdrietig te maken, maar om je te laten weten dat jij ze (deze oude energieën) hebt gevraagd, je te beschermen, om de pijn enzovoorts niet meer te voelen.

Nu beginnen zij zich kenbaar te maken omdat de Energieën van Licht en Liefde steeds in een hogere Frequentie beginnen te komen, en dat geeft ze de kans om jou te vragen ze te Her- en Erkennen als oude energie.

Zodat ze geheeld kunnen worden en terug kunnen keren naar de Kern van Liefde die ook zij diep in zich hebben.

Maar vaak zit er een hele lading emoties van levens lang in opgestapeld. Vele emoties die bevrijdt mogen worden en die mogen gaan Stromen, waarvoor ze toestemming nodig hebben van jou.

Geef ze je Onvoorwaardelijke Liefde en Compassie, dat verdienen ze, want je hebben je gediend toen jij ze nodig had.

Ze zullen dan gaan Stromen en verdwijnen in het niets, waar vandaan ze gekomen zijn. En uiteindelijk zal de Kern van Licht en Liefde overblijven en opgenomen worden in jouw Zijn.

En dan komt jouw Uniekheid in Eenheid om de hoek kijken. In dit hele Proces van Heling van oud zeer, oude patronen en oude overtuigingen, opgesmukt met de nodige emoties, ben jij Uniek in Eenheid.

Voor geen enkele Lichtdrager, of welke benaming ook, die in het Hart verblijven, is dit Proces hetzelfde.

Je kunt je vast voorstellen hoe iemand zich voelt, wiens Hart nog niet geopend is. Maar Ik kan je verzekeren, hoe meer jij aan opruiming van oud zeer en dergelijke toelaat, hoe meer ook je medereiziger en het Grote Geheel en Moeder Aarde en Al Haar leven hiervan ook profiteren.

Maar is het een gemakkelijke Reis, door het verleden van oud, diep weggestopt zeer? Alhoewel het voor eenieder een Unieke Reis is, zal het niet gemakkelijk zijn.

Maar je mag bedenken dat alle emoties die jij in je Uniekheid doorleeft er helemaal mogen zijn. Helemaal mogen Stromen en hun weg naar Heling zullen gaan.

En omdat jij (vaak) ’s nachts genoeg tot rust komt, zullen deze gevoelens zich dan melden. Waardoor je nachtrust erg weinig kan zijn.

Weet dat je nooit teveel krijgt aangereikt en dat alle Hulp in deze Binnen in je Aanwezig is.

Wees er niet bang voor, maar je mag Zeker weten dat jij dergelijke Bescherming Nu niet meer nodig hebt en dat jij die beslissing van toen hebt genomen vanuit angst en dergelijke, vanuit pure overleving.

Hou van je Zelf om alles wat deze Reis je aanbiedt, wees Dankbaar en Blij dat je iets mag laten gaan, wat nooit meer terug komt.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten