Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 27 december 2018

De Schepper - Het Eeuwige Nu


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder en Kostbaar kind, vanuit de illusie heb je geleerd, dat je niets zo maar verdient, maar er voor hebt te werken, of te vechten, of te sjoemelen, of te stelen enzovoorts.

Als jij iets bezat, wist je zeker dat de ander het niet kon hebben, tenminste niet precies hetzelfde. Er werd jou al jong geleerd dat als je arm geboren werd, het niets kon worden, want een dubbeltje wordt nooit een kwartje.

En met de gouden lepel geboren worden, was toch wel iets waar je tegen op keek en waar je jaloers op was. En o, wat was dat gras bij die buren toch mooi groen.

Natuurlijk weet jij, dat jij dit achter je hebt gelaten, maar werkelijk alles wat je geleerd is?

Jij weet toch, dat Ik voor jou Zorg? Dat Mijn Belofte aan jou is, dat je Alles zult krijgen wat je nodig hebt om jouw Taak op Moeder Aarde te Vervullen?

En dat Alles komt op het Moment, dat jij eraan toe Bent en het dus Nodig Hebt, wat het ook is?

Het zal jou aan niets Ontbreken, dat is Mijn Belofte. Waarom heb je dan (nog) vaak het gevoel, dat je Zelf wel een handje mee hebt te Helpen, door te vragen aan het Universum wat jij vindt, dat jij nodig hebt?

Hoe ‘denk’ jij te kunnen weten wat jij nodig hebt en wanneer, jij kunt onmogelijk het Grote Geheel Overzien. De sluier houdt dat (nog) tegen.

Jij hebt een Contract te Vervullen op Moeder Aarde, aangepast en toegesneden op jouw Uniekheid. Als jij aan het Universum vraagt om een prachtig mooi huis en voor jouw Contract heb jij dat niet nodig, dan zul jij dit door jou gewenst huis niet ontvangen.

Als jij vraagt om een prachtige carrière als zanger\zangeres en dat staat niet in jouw Unieke Contract dan zal deze carrière niet van de grond komen.

Het is jouw Geboorterecht om een Gezond, Gelukkig en Welvarend Leven te hebben. Dat is wat je Verdient.

Mankeert er iets aan je Gezondheid, voel jij je niet Gelukkig, is je Leven, volgens jou niet Welvarend, dan mag jij je Afvragen aan welke Overtuigingen jij nog vastzit.

Hoe vaak hoor Ik niet: ‘Dat hoort bij het ouder worden, dan gaat het allemaal niet meer zo soepel’!

Houd goed vast aan deze overtuiging en blijf er je geloof aan geven en het zal gebeuren.

Als je Kiest in het Nu te Leven en al je ‘illusie-gedachten en overtuigingen’ te laten gaan, dan maakt het niet uit, hoe oud je bent of jong, het Nu brengt je dat wat je nodig hebt om het volgende Nu te Vervolmaken.

Heb Vertrouwen in Mijn Belofte, want het is ook jouw Belofte, Kies ervoor te Leven in het Nu en te Genieten van wat er Is en wat er niet Is. Alles is goed en Dient een Doel, dat voor jou nog niet is te Overzien.

Maar Vertrouw,

De Schepper van Al Wat Is


4 opmerkingen: