Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 7 november 2018

De Schepper - Je Zelf Liefhebben, betekent Alles en Allen Liefhebben


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Bijzonder kind, jij weet dat jij in Eenheid Uniek Bent en dat er geen tweede van jou Bestaat. Dit geld voor al jouw deeltjes en de medereizigers die (nog) in diepe slaap zijn. Allen zijn Uniek.

Jij hebt in jouw Uniekheid iets te Geven aan het Herstel van de Herinnering aan de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent in Eenheid.

En Herstel van Herinnering is het, want de vergetelheid die de illusie gebracht heeft, overleeft nog steeds in jou voort. Voor al je deeltjes en jouw medereizigers op een verschillende frequentie, ieder op eigen, Unieke plaats.

Jij hebt in Eenheid, met al je deeltjes en medereizigers, de illusie als ervaring van de afscheiding van Mij, ondergaan. En hebben dus met zijn allen de illusie en de diepte daarvan helpen ontstaan, vele levens lang van overleven.

En dus, is het een gezamenlijke onderneming, deze illusie te laten verdwijnen in het niets, waar vandaan deze ontstaan is.

Door jouw Uniekheid is alles ontstaan, wat Nu afgepeld mag worden, als de schil van een ui.

Afgepeld tot de Onvoorwaardelijke Liefde van jouw Uniekheid, die lange tijd diep verborgen is geweest, helemaal Bevrijd samen met jou weer een Eenheid kan worden. Illusie op zich is niets, maar het geloof erin houdt het in stand.

Jij Bent in Eenheid met al je Deeltjes en jouw slapende medereizigers, in de Kern Onvoorwaardelijke Liefde, maar je Bent het vergeten.

En die Herinnering begint terug te komen. Als jij het verdriet van de illusie voelt, Voel jij je eigen Verdriet, want dat is Eenheid.

En als jij kwaad wordt door het onrecht, dat er in de illusie (nog) bestaat, ben je Kwaad op je Zelf, want dat is Eenheid.

Dus is het de bedoeling dat jij aan je Zelf werkt, voor je Zelf, want dat brengt al jouw deeltjes en medereizigers dichter bij zich Zelf.

Als jij vanuit jouw Uniekheid het Licht en de Liefde vanuit je Hart laat Stromen en Alles laat gebeuren, wat deze Stroming via jouw Uniekheid naar je toe brengt, zul jij de Eenheid toe laten zich te Ontvouwen over de vele Harten, die dit Heilige Concept (nog) niet Bevatten kunnen.
Je Zelf Helpen, betekent het Grote Geheel Helpen, want jouw Onvoorwaardelijke Liefde Heelt Alle Harten en geeft ze de Kans, zich te Openen voor de Liefde die zij Zijn.

Als jij je Zelf Lief Hebt, heb jij Al jouw Deeltjes en medereizigers Lief en Mij als Energie van Liefde, als Bron van Alles, waar Alles uit Voortkomt.

De Schepper van Al Wat Is



2 opmerkingen:

  1. Lieve Martha, enorm bedankt voor de mooie boodschap 💜 💛 💜

    BeantwoordenVerwijderen