Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 22 november 2018

De Schepper - Je Hand Aanreiken


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, hoe kan het zijn, dat er nog steeds een soort van afscheiding gemaakt wordt door jou in Uniekheid en Eenheid.

Een afscheiding, die gestoeld is op verschillende manieren van benaderen en werken met het Uitdragen en Verspreiden van het Licht.

Jij bent Uniek en ieder mede Lichtwezen, Hart geopend of niet, is ook Uniek. En net als er van jou geen tweede te vinden is op Moeder Aarde, geld dat voor alle Lichtwezens op Moeder Aarde.

Dat is een Waarheid, waar nooit geen Verandering in was, Nu is en nooit zal komen. En jouw Uniekheid betekent jouw Unieke Manier van Schrijven of Schilderen, of iets Uitleggen, of ga zo maar door.

Jouw Unieke manier omvat alle Doen vanuit het Licht en de Liefde van je Hart.

Het draagt jouw Unieke stempel. En welk ander Lichtwezen dan ook, deze zal altijd net Zo Uniek in het Doen Zijn, als jij.

Dus meer of minder, hoger of lager, valt volledig weg, want er Bestaat van elke Uniekheid maar Een.

Als het dan op Samenwerking aankomt, dan zie Ik nog heel vaak, dat het hoofd omgedraaid wordt. Alsof de handen in elkaar slaan, en elkaars Uniekheid Accepteren en Respecteren, iets is, wat jij vindt dat niet bij je past.

En Waarom? Jouw Uniekheid loopt geen gevaar want die is Eenmalig en de Uniekheid van je mede Lichtdrager is ook Eenmalig.

Zou het zo kunnen zijn lief kind, dat jij je een mening over je Mede Lichtwezen vormt, gekleurd door de afgescheidenheid van de illusie?

Op basis van hooghartigheid, wat overigens echt iets uit de illusie is en jou niet meer past.

Hoe kan het anders zo ‘moeilijk’ zijn, om gewoon je Hand uit te steken en de andere Hand te pakken en de Kring van Uniekheden steeds groter te laten worden in Eenheid.

Niet Opdringen maar Aanreiken vanuit je Hart vol Licht en Liefde.

Jij mag dit op je in laten werken lief kind. Afscheiding en Geheimen zijn van de illusie, en hoog en laag en meer en minder en intelligenter en dommer ook!

Niets van dit alles hoort Thuis in het Licht en de Liefde van je Hart. Juist het samenwerken vanuit ieders Uniekheid maakt het Licht nog Krachtiger en Mooier en Voller.

En dat is toch de bedoeling in Uniekheid naar Eenheid?

De Schepper van Al Wat Is


2 opmerkingen: