Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 23 november 2018

De Schepper - Geef wat je Bent


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Dierbaar kind, Ik heb een aantal Vragen voor jou. Wat is voor jou Belangrijker? Jou dagelijkse Beslommeringen of het Wonen in je Hart?

En denk jij lief kind, dat je het ÊÊn met het ander kunt Verenigen?
Samen kunt Brengen? Hoever ben jij in je Vertrouwen dat de Waarheid is, dat er alleen Licht en Liefde Bestaat en Alles dat er niet Aan Beantwoord, dus geen Fundament heeft van Licht en Liefde, niet echt is?

Waar Sta jij precies, waar Kies jij voor? En zijn het alleen Woorden of Voel je het ook Echt, dat jij Licht en Liefde Bent?

Leef jij het Licht en de Liefde die jij Bent, of ‘denk’ jij, dat je dat alleen af en toe kunt? Want je hebt nog Kinderen en een Man en verdere Familie en Vrienden.

En, o ja, Werk in veel Gevallen, niet te vergeten buiten de Deur, of je Huishouden. En dan nog alle Klusjes die je er nog bij Doet, eigenlijk houd je weinig tijd over, om Bewust in je Hart te wonen. Vind je ook niet?

Heb je er wel eens aan Gedacht, vanuit je Hart te Kiezen Voor je Hart en dan Alles wat jij te Doen hebt, van Daaruit te Doen?

Dan gaat het namelijk veel Gemakkelijker, want er Staat je veel meer Energie ter Beschikking. En je Doet alles met veel meer Plezier, omdat het ‘moeten’ van de illusie Verdwenen is.

Bovendien vallen er een heleboel Dingen Weg, omdat jij vanuit het Licht en de Liefde van je Hart Weet, dat alle medereizigers hun eigen Verantwoording voor hun Pad hebben, ook al zijn het je Kinderen.

Jouw Kinderen hebben voor jou Gekozen, je mag ze door het Leven Leiden en ze Laten Zien hoe jij vanuit je Hart, Licht en Liefde Bent, en dat je ze net zoveel Respect Geeft als jij van ze Vraagt.

Je hebt je Kinderen te Leen lief kind, ze zijn niet je Bezit. Ook je Partner niet, ook je Familie niet en je Vrienden.

Zij allen hebben hun eigen Unieke Pad en jij mag laten Zien, hoe Blij jij Bent dat je in het Licht en de Liefde van je Hart Woont en juist dan Nodig jij ze uit om mee te Doen.

Maar je kunt het Alleen Leven en de Keus, ook die van je Kinderen, ligt bij Hen.

Laat Zien wie en wat je Bent en Blijf bij je Zelf en doe niets ten Koste van je Zelf voor de ander, maar als je iets Doet, doe het als een Geschenk, vanuit jouw Licht en Liefde vanuit je Hart naar het Hart van je medereiziger.

Wat jij Bent, geef jij in Eenheid aan al je medereizigers, Puur Licht en Liefde en niets anders.

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: