Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 27 oktober 2018

De Schepper - In Licht en Liefde


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief koppig, maar Dierbaar kind,

Als Ik zeg dat jij Licht en Liefde in Eenheid voor Eeuwig bent, altijd geweest en nog steeds bent, dan is dat de Waarheid.

Hoe komt het dan, dat jij er vaak nog steeds niet Echt in Gelooft, of moeite hebt het als de Waarheid te Aanvaarden?

Dit heeft echt niet veel meer te maken met de illusie, waar je vandaan komt, want die invloed wordt met elke Verhoging en Versnelling van de Energieën, die er Doorlopend binnen komen en de Tsunami van Liefde, steeds meer onmogelijk.

De illusie kan niet bestaan in de hogere Energieën en ook niet, zeker niet, in de daarbij behorende Dimensies.

Het kan zijn, dat jij in je ‘denken’ Accepteert, dat dit de Waarheid is, dat jij werkelijk Licht en Liefde in Eenheid voor Eeuwig bent.

Maar is het dan ook terecht gekomen in je Centrum van Kracht in je Hart, waar die Waarheid gewoon Waarheid is en er niets anders Bestaat? Heeft je Hart het Opgenomen? Heb je die Keuze Gemaakt?

Je hoofd (denken dus ego) is een heel andere plek, dan je Hart Centrum die voor ‘voelen’ staat. En als jou ‘denken’ in dienst staat van jouw Hart Voelen, dan vertaald je ‘denken’ wat het Hart aan Gevoelens Aanreikt.

Misschien is dat bij jouw (nog) niet, bij voortduring, het geval.

Het is zeker dat er in jouw Uniekheid, diep in je Celletjes nog verborgen onzekerheden, angsten enzovoorts zitten, die jij negeert, omdat jij ‘denkt’, dat als jij voor het Licht en de Liefde van je Hart Kiest, je daar dan niets meer mee te maken hebt en alles is opgeruimd.

Maar opruiming gebeurt Voor jou, ook al heb je ervoor Gekozen in je Hart Centrum te wonen. Juist als je deze Keuze hebt Gemaakt, in je Hart te wonen, word je Geholpen om te Doorzien en Los te Laten wat niet bij je Hoort.

Het is voor je Hoogste Goed en je grootste Vreugde bedoelt. En niet om je in paniek te brengen, als er nog iets naar boven komt, dat je in Licht en Liefde mag laten gaan.

Er is niets mis met jou als je nog steeds kleine deeltjes doorkrijgt, vanuit het diepst van je Celletjes. Het is om te Laten Gaan in Liefde en Licht, vanuit je Hart Centrum en niet om je bang en onzeker te maken.

‘Piekeren’ is van de illusie. Vertrouwen op de Stroom van het Leven en dat Alles Goed Is, zoals het is, is de keerzijde die jou Gelukkig maakt.

Vertrouw, heb Lief, vooral je Zelf en laat je Licht en Liefde in Uniekheid en Eenheid schijnen over elke situatie, waarin je beland en Geloof en Vertrouw dat alles in elk Moment volgens Mijn Plan verloopt en dus goed is.

Want Mijn Plan is in Eenheid ook jouw Plan, in Licht en Liefde.

De Schepper van Al wat Is




2 opmerkingen:

  1. Mijn lief koppig, maar Dierbaar kind,...... De eenheid kent zichzelf goed.

    BeantwoordenVerwijderen