Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 17 september 2018

De Schepper - Jij bent een Wonder

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Wonderlijk kind, een gezegde bij jou op Moeder Aarde is:
‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit’!

En dat zijn ze zeker niet. Het is zelfs zo dat Moeder Aarde een Wonder is.

Moeder Aarde heeft Bewust Gekozen ervoor jou in Uniekheid en Eenheid te Zijn, toen jij de Keus maakte in Uniekheid en Eenheid, de afgescheidenheid van Mij te Ervaren, de illusie dus.

Haar Liefdeslichtje is blijven branden net als het Liefdeslichtje in jou, in Uniekheid en Eenheid.

In het Grote Plan is Moeder Aarde als Planeet met de Vrijheid van Keuze, met jou meegegaan om er voor jou te Zijn als jij deze Ervaring onderging.

Ook jij hebt van Mij de Keuze Vrijheid meegekregen. En omdat jij door Mijn Energie Geschapen bent, heb jij ook alles meegekregen wat Ik Vertegenwoordig. Zo ook de Scheppingskracht.

Maar jij zakte in de vergetelheid die hoort bij afgescheidenheid, maar behield je Scheppingskracht en ging deze (onbewust) ‘tegen’ je Zelf gebruiken en dat werd overleven.

En alle overlevingsmechanismen in de vele levens die je in de illusie geleefd hebt, gingen tegen je werken.

Moeder Aarde heeft zich mee bewogen met jou, in Uniekheid en Eenheid en heeft ook veel overleeft en geleden, onder wat haar allemaal is aangedaan.

Hoe Wonderlijk is dit, dat zij dit heeft doorstaan, niet door jou in Uniekheid en Eenheid, maar met jou. Welk een Wonder is dat.

En welk een Wonder ben jij, dat je de illusie zo goed als Gemeesterd hebt. Door je Keuzes te maken, die jouw Kracht bezaten, ontstonden de Wonderen. En zij brachten jou en Moeder Aarde verder op het Pad van Evolutie.

Uiteindelijk hebben jouw Keuzes in Uniekheid en Eenheid Thuisgebracht, in het Licht en de Liefde van je Hart.

Maar jij bent het in jouw Uniekheid, die in de illusie voor opsplitsing van jouw Uniekheid in deeltjes heeft gezorgd.
En daarom is het belangrijk dat jij, die je Hart geopend hebt, het Licht en de Liefde die zich daar bevindt uitzend naar alle deeltjes, zodat deze ook kunnen terug keren naar het Hart en het Openen voor de Liefde die ook zij Zijn.

En elke Opening van het Hart van een deeltje, is een Wonder bewerkstelligt door het Wonder dat jij Bent en Doorgeeft.

Alles is een Wonder, omdat jij een Wonder Bent en jij het je Herinnert, maar ook alle deeltjes zonder een geopend Hart zijn Wonderen (onbewust).

Alles is een Wonder, want Alles heeft het Goddelijke Lichtvlammetje in zich en dat is een Wonder. Er Bestaan alleen maar Wonderen, want de Onvoorwaardelijke Liefde Is het Wonder. En dit heeft Alles in zich.

En de Hele Schepping zal dat Bewustzijn voor Eeuwig in Eenheid Herinneren.

De Schepper van Al Wat Is



4 opmerkingen: