Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 8 augustus 2018

De Schepper - Zegevieren

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn dierbaar, levendig kind, omdat jij in het Licht en de Liefde van je Hart woont, Beleef jij je Leven, levendig en wel, vol Vertrouwen en telkens wordt dat Vertrouwen groter.

Maar het is niet te overzien dat de illusie bezig is de slotfinale te spelen. En de Onvoorwaardelijke Liefde zal Zegevieren, niet overwinnen. Dan zou er een wedstrijd hebben plaats gevonden en dat is niet het geval.

Het Leven laat aan het overleven zien, dat ze als enige Bestaat.

Er Bestaat niets anders dan Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde. Maar voor dat deze Zegeviering een feit is, hebben nog veel medereizigers de Keus te maken om te gaan Leven in plaats van te overleven.

En dan kom jij in Eenheid en straalt een Vrijheid en Vreugde en Liefde uit, vol Kracht en Compassie, zodat je medereiziger op zijn minst gaat afvragen: 'Wat hebben zij, wat ik niet heb'?

En dan volgt de opening van het Hart, want deze vraag alleen al, is het begin van alle Leven.

Jij kent alle rollen die jij gespeeld hebt in de illusie en je hebt ze Gemeesterd. Alle overlevingsmechanismen ken je, tenminste bijna alle.

Je bent helemaal thuis in het Licht en de Liefde van je Hart en zet elke ochtend in elk moment de Intentie voor de Nieuwe Aarde op jouw eigen Unieke Wijze.

Jij blijft op een Constante manier bij je Zelf en Leeft vanuit je tenen!

Je weet dat alles wat minder is dan Onvoorwaardelijke Liefde, geen bestaansrecht heeft in het Licht en de Liefde van je Hart.

Je kijkt voortdurend met de Ogen van je Hart en hoort met de Oren van je Hart alles. En je Herkent wat je niet meer dient, want je bent het ontgroeit.

En dat maakt je Blij en Dankbaar en ongelooflijk Krachtig en vol Vertrouwen.

Jij bent de Voorloper die zonder kaart of kompas, de weg heeft gebaand, die je medereizigers, op eigen Unieke Wijze, zullen gaan volgen.

Het is niet langer jouw taak ze bij de hand te nemen en ze de weg te wijzen, daar zijn ze zelf verantwoordelijk voor.

Jij blijft en bent er voor je Zelf en door te Leven en te Genieten, zorg je voor de verdwijning van de overleving in de illusie en je Bouwt een stevig Fundament als een medeschepper voor de Nieuwe Aarde.

En daarvoor word je op Handen Gedragen in elk Moment.

De Schepper van Al wat Is


4 opmerkingen:

 1. Lieve Martha, dank je wel voor de bijzondere boodschap 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oké ik probeer het niet meer haha.
  Ik wilde schrijven: 'mooi' en met een hartje er achter maar dat lukt dus niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen