Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 6 augustus 2018

De Schepper v- Eenheidsbewustzijn


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Eenheidskind, zoveel medereizigers als voorwerpen als dingen in op en rond Moeder Aarde, de sterrenstelsels, het Omni/Universum enzovoorts er zijn, uit zoveel facetten besta jij in jouw Uniekheid in Eenheid. Dat is de betekenis van: ‘Alles is in jou en jij bent in Alles’!

In iedere Dimensie is een facet van jouw aanwezig in Uniekheid en in Eenheid. Er is niets wat niet in jou Bestaat en waar jij in afwezig bent.

In elk Celletje, Atoom en sub-Atoom is alles aanwezig wat jij bent. Als jouw Celletjes alles hebben laten gaan wat hun Zelfheling tegen houdt, dan hebben zij het gehele Geheugen terug en zal het alles weer vullen  met Licht en Liefde en van daaruit Alles Helen.

En dit Alles, voegt zich samen in jouw ZIJN in Uniekheid en Eenheid. Jouw Ik Ben Aanwezigheid is Alles dat jij bent. Al jouw Facetten zijn daarin opgenomen in Uniekheid en Eenheid.

Er is werkelijk niets anders dan het Zijn en het Zijn is puur Energie Bewustzijn en pure Liefde vanuit het Licht, in welke Dimensie jij je ook bevindt als deeltje.

Alles is doordrongen van jouw ZIJN in Uniekheid Eenheid. Dat is Alles wat ís er Bestaat niets anders.

Jij bent een Engel, een Verrezen Meester, een Hoger Lichtwezen, een Gids, een Wegwijzer, een Lichtbaken en welke benaming je ook maar bedenkt in menselijke taal. Jij bent álles en álles is in jou.

En dat is de betekenis van: 'Het begint en eindigt met jou in Uniekheid en Eenheid'!

En aangezien er geen einde is in jouw ZIJN  alleen Eeuwigheid in Licht en Liefde en dus Eeuwige Evolutie, ben jij Eeuwig aan het Evolueren, aan het Meesteren.

En als je een Facet van jou Zelf Gemeesterd hebt, Evolueer je verder. En zo gaat het Eeuwig door in Oneindige Extase, waar geen menselijke bewoordingen voor zijn.

Deze Oneindige Evolutie zit jij in en omvat ook de illusie met alle menselijke ervaringen, zij omvat alles. En jij bent dus álles en álles is in jou.

Alles IS wat het IS, zonder begin, zonder einde, lief kind.

Jij bent de Alfa en de Omega, en dat is geen verhaal, maar de Waarheid. Ontstaan uit Licht en Liefde en terugkerend naar de vergeten Waarheid van Licht en Liefde, waar je ook bent.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: