Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 10 juli 2018

De Schepper - Vrijheid in Eenheid


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder en Liefdevol kind, wat is het mooi om te zien hoe jij je ontdoet van alle ballast die niet langer bij je hoort en die je niet meer dient.

Jouw Vrijheid komt voort uit het Licht en hoort bij de Liefde die je bent, samen met alles wat het Licht in je Hart je te bieden heeft.
Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde.

Als jij je helemaal Bewust gaat worden van het Licht en de Liefde die jij Bent, met alles wat erbij hoort, dan ben je de illusie in een oogwenk vergeten, behalve de Wijsheid eruit verkregen, want die draag je voor Eeuwig met je mee.

Hoe mooi en fantastisch is het, om te weten dat jij Mijn Geliefde Kind bent in Eenheid. Door Mij als Evenbeeld Geschapen en voor Eeuwig Verbonden.

Maar omdat je nog onder de sluier zit van de illusie, stimuleert dit je, om nog meer te Visualiseren, je Intenties nog Krachtiger en vaker te laten horen, binnen in je Zelf in het Licht en de Liefde van je Hart Centrum.

Je Leven te Doordrenken met Licht en Liefde vanuit je Hart, zodat zich steeds meer Harten openen, omdat ze zich niet langer kunnen afsluiten voor het Licht en de Liefde die ook zij Zijn.

Vrijheid is het Allerhoogste Goed, die jij al hebt Gemeesterd. En dit Helpt je dus om in Vrijheid je Licht en Liefde uit te stralen, vanuit je Hart met al je deeltjes die, waar ook ter wereld zich hier samen met jou in Eenheid voor inzetten.

De bewustwording van Eenheid is onderweg, dankzij jou en al je deeltjes, wiens Hart dit samen met jou in Uniekheid en Eenheid uitstralen.

Wij zijn intens Blij met jou en Helpen waar We kunnen, We zijn er voor je als je Gidsen, vergeet niet te Vragen om Hulp.

Jij bent Speciaal en Bijzonder en vol Blijdschap om de Vrijheid vanuit het Licht en de Liefde die je Ervaart in je Hart, uit te Stralen.

Alles in jouw Wereld is Volmaakt, Heel en Compleet.

De Schepper van Al wat Is





1 opmerking: