Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 12 juli 2018

De Schepper - Onoverkomelijkheden


Lieve ogen die dit lezen,

Mij Intens Dierbaar Goddelijk deeltje, onoverkomelijkheden zijn niet onoverkomelijk, maar menselijk. Ze horen bij het Lichtwezen in een menselijk lichaam.

Zolang jij onder de sluier van de vergetelheid Leeft, zul je de menselijke onvolkomenheden bij je dragen.

En jij bent vaak (nog) zo verschrikkelijk streng voor je Zelf en legt de lat voor het Lichtwezen in een lichaam, wat je Bent, erg hoog.

Dit mag niet, en dat mag niet, en dit moet je toch langzamerhand wel eens begrijpen en dat is nu toch wel eens nodig te voelen. En ga zo maar door.

Jij maakt het daardoor veel minder leuk voor je Zelf en verliest dan de Vreugde en de Blijdschap die hoort bij de Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die je bent, lief kind.

En waarom ben je zo streng voor je Zelf? Het is van de illusie en het heeft te maken met een heel diep verborgen angst, kwijt te raken als je het niet stevig vast houdt.

Je Zelf met het bekende zweepje over de rug tikken, dat jouw verantwoordelijkheid nú toch wel zo goed bekend is, dat je geen vergissingen meer mag maken, want jij wéét toch hoe het zit.

Maar, mijn lief kind, jij zit niet op een school, waar je hebt te presteren. Je bent bezig met een Reis, die de Herinnering bij je terugbrengt, van wie en wat je bent, in elk moment. Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde.

En al ken je deze Benaming al heel goed, dan wil dat nog niet zeggen, dat je het ook al helemaal als Geloof en in Vertrouwen geïntegreerd hebt.

Maar het wil ook niet zeggen, dat je meer, beter, strenger voor je Zelf ‘moet’ zijn. Integendeel, je mag Genieten van Wie je bent, in elk moment en je hoeft je niet bezig te houden met vergissingen. Je hoeft je Zelf alleen maar over te geven aan de Stroom die in Alles zit en die het Leven is.

Je over te geven aan Ons Plan, dat stroomt door Alles, in het Nu.

Jij bent in elk moment, goed zoals je Bent. Er valt niets te verbeteren of wat dan ook te doen, behalve te Vertrouwen op Ons Plan en je over te geven aan de Levensstroom.

Alle ‘moetjes’ en ‘ja-maartjes’ zijn van de illusie en daar ben jij niet meer, laat ze gaan.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten