Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 16 juli 2018

De Schepper - Het NU


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, als jij denkt aan iets wat vorige week gebeurd is, of vorig jaar, of nog eerder, zit je in het verleden.

Als je in het verleden zit, kun je niet in het nú Zijn en dat is toch wel je bedoeling.

Je kunt een minuut geleden niet meer veranderen en over een minuut kan er wel iets gebeuren, wat je nú niet voorzien kunt.

Wat aangeeft, hoe belangrijk het nú is. Want bezig zijn met iets dat al gebeurd is, brengt het naar de toekomst.

Neem angst als voorbeeld. Als er bijvoorbeeld een maand geleden bij jou een inbraak is geweest en je bent voortdurend bang dat er opnieuw bij je ingebroken wordt, is de kans groot, dat dit ook gaat gebeuren.

Vooral als je niet hebt gekeken en doorvoeld en bevraagd hebt, wat de inbraak je wil vertellen. Want dan gaat de Boodschap die er voor jou in zit, zich herhalen.

Soms in een ander jasje, maar je mag je Realiseren, dat het verleden voorbij en geweest is. En dat niets in je leven zomaar gebeurt, maar altijd met een Boodschap voor jou, waar je van mag leren.

Maar dan heb je het wel nodig ernaar te kijken en het te bevragen en te onderzoeken en daartoe nodig ik je uit.

Het nú is het enige moment waarin jij Vrij bent en dus niets meeneemt vanuit het verleden naar het heden en dus de toekomst. Dat verdien je ook niet en het is niet nodig als je er alert op bent.

Elk Moment wordt opnieuw geboren in het nú als jij dat toelaat.

Wees in elk Moment, want het is de enige plaats, waarin de Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde zich bevindt, die jij Bent.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten