Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 30 juli 2018

De Schepper - Eeuwige Onveranderlijkheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, nooit ben jij ook maar één moment bij Mij weggeweest.

Je hebt een gruwelijk spel geweest, waarin jij je verbeelde dat Ik niet bestond en het Licht en de Liefde die dit met zich mee bracht, zeker niet.

Maar, zoals Ik al zo vaak gezegd heb: 'Er ís alleen maar Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde! Al het 'andere' is een kortstondige beleving van een nachtmerrie.

Als je een appel kweekt en ze gaat groeien is ze een appel en geen peer.
En zolang ze niet is geconsumeerd, kan ze voor van alles dienen, maar ze blijft een appel.

Ook al is ze appelmoes, jam en wat dan ook, ze blijft een appel!

Zo is het ook met jou. Jij kunt nog zoveel beperkende overtuigingen hebben over je Zelf, dat wil niet zeggen dat het waar is. Het is en blijft een beperkende overtuiging.

De Waarheid is dat jij Licht en Liefde Bent en de Waarheid kan, hoe dan ook, niet verdraaid worden, wel verkeerd geïnterpreteerd!

Maar dan is het nog steeds geen Waarheid, jij kunt in al je levens in de illusie, nog zulke vreselijke, of Liefdevolle dingen gedaan hebben.

Het is geen Waarheid, maar jij zag, en misschien nog wel, het als waarheid.

Maar de enige Waarheid die onveranderlijk is en blijft is Eeuwig en bestaat in je Hart Centrum, waar de Poort naar de Eeuwigheid altijd open staat voor wie wenst binnen te gaan.

Maar zelfs dat is een metafoor, want de Werkelijkheid is, dat jij de Eeuwigheid nooit verlaten hebt, je hebt gedacht dat wat veranderlijk is in de tijd jouw waarheid was en misschien nog wel is.

Maar dat is onmogelijk, want veranderlijk bestaat niet in de Eeuwigheid van het Licht en de Liefde.
En jij bent voor Eeuwig Onveranderlijk, ook als jij je jasje, je lichaam uittrekt. Jij bent altijd geweest en jij bent nú en Eeuwig Onveranderlijke Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde.

De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: