Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 26 juni 2018

De Schepper - Rustig adem halen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder en lief dierbaar kind, niets is zo erg als volledige paniek.

Als jij volledig in paniek raakt, dan ben je afgesloten van de Bron, Mij dus en van al je Familie in het Licht.

Jij trekt je, als het ware terug, zo diep mogelijk in je Zelf, om die paniek niet te voelen. Je durft ze niet te doorvoelen en bent ervoor aan het vluchten.

Maar het vind je voortdurend en de paniek wordt steeds groter.

Als eerste, mag je stoppen met vluchten, voor iets dat je niet eens echt kent en bent. Ga rustig zitten, haal diep adem en blijf dit doen, tot je in staat bent, rustig adem te halen.

Je mag beseffen dat jij niet je paniek, die eigenlijk stevig verwant is met angst, bent.

Jij bent, altijd geweest, NU en zult altijd Mijn Geliefd kind zijn. Onlosmakelijk met Mij Verbonden via het Licht en de Liefde van je Hart.

Er is een enorme Energieverhoging geweest en die is heel snel gegaan. Jij weet dat je Celletjes in dit snelle tempo, de volledige kans krijgen, alles wat nog diep in de Celletjes verborgen is, eruit te gooien.

Ja, dat is wat gebeurt, vanwege de Versnelling gooien ze het eruit en krijg je nauwelijks de kans, om te begrijpen wat er met je gebeurt.

Maar je mag bedenken lief kind, dat je volledig kunt Vertrouwen dat jij alleen dat portie Energie binnen krijgt die bij jou hoort en waar jij staat in jouw hele Unieke Proces.

Alles gebeurt voor jouw Hoogste Goed en is in je Hoogste belang. Alles is goed Mijn lief kind.

Zodra jij stopt met het proberen te begrijpen wat er gebeurt en Aanvaard dat het goed is, zal de paniek afnemen.

De paniek zal verdwijnen zodra jij weer in je Kracht gaat staan in het NU en Vertrouwd en Gelooft dat het allemaal volgens Mijn Plan verloopt.

Alle lege plekken in je Celletjes zullen heel snel gevuld worden met Onvoorwaardelijke Liefde en je zult je snel beter gaan voelen.

Ik Houd Oneindig veel van je en ben maar een Gedachte van je verwijdert. Je Familie in het Licht staat te allen tijde voor je klaar, maar vragen is een vereiste vanwege de Keuzevrijheid lief kind.

Kom maar uit je schuilplaats, in het NU is het vele malen Veiliger en voelt het vele malen Veiliger. Keer je weer naar je Hart, waar je Thuis is.

De Schepper van Al Wat Is1 opmerking: