Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 19 mei 2018

De Schepper - Laten Gaan


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, samen één zijn is de Waarheid die Onveranderlijk is.

Bij Mij is alles Onveranderlijk en Eeuwig in Eenheid. Onvoorwaardelijke Liefde is daarvan de Kern en deze kent geen tegenstellingen, nog oordeel of veroordelingen, maar uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde.

Onvoorwaardelijke Liefde kent alleen zich Zelf en is dus juist daarom Onveranderlijk tot in Eeuwigheid. En het is wat jij BENT.

En mede daardoor het enige dat Bestaat. De illusoire film, waarvan jij de echtheid bent gaan geloven en voor veel medereizigers (nog) steeds, is en blijft illusoir en daarom steeds veranderend.

Het was en is een groot toneelspel, waarin je ‘denkt’ samen met je medereigers te ‘spelen’, maar eigenlijk speelt eenieder, in eigen Uniekheid, de Hoofdrol.

En geloof Me, de première is al lang geweest en het ‘toneelstuk’ krijgt absoluut geen verlenging.

Het heeft zijn langste tijd gehad, maar het is nodig dat jij met al je deeltjes en medereizigers, dit eigen gemaakte toneelstuk, ieder vanuit eigen Uniekheid, ontmantelen.

En daarvoor heb jij de Vrije Wil van Mij gekregen en Mijn volste Vertrouwen, dat jij dit KUNT en ZULT volbrengen in Uniekheid tot Eenheid.

Een kind heeft ook zijn speelgoed op te ruimen als het uitgespeeld is, jij dus ook. Jij bent Mijn kind en weet dat dit volgens Mijn Plan verloopt.

Iets opruimen wil niet zeggen, wegstoppen en niet meer naar omkijken. Integendeel!

Je neemt Liefdevol elk stukje speelgoed in je hand, beseft dat het tijd is om te stoppen met het spelen, geeft het al je Licht en je Liefde, bedankt het voor alles en laat het gaan.

Je strooit er nog een Hart vol Licht en Onvoorwaardelijke Liefde overheen, telkens als jij eraan ‘denkt’ en beseft, dat jij dit speelgoed ontgroeid bent.

Je hebt ermee geleerd te spelen, hebt vaak een spelletje verloren, maar NU is de tijd om het te laten gaan vol Licht en Liefde.

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: