Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 20 mei 2018

De Schepper - Integriteit


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, de Zekerheid dat alles goed is en volgens Plan verloopt, kan jou niet opgedrongen worden. De Aanvaarding is een Keus, die jij hebt te maken als Prachtig Liefdevol lichtwezen.

Jij bent van niemand afhankelijk met je Keuzes, daarvoor ben jij alleen verantwoordelijk. En niemand anders.

En de tijd dat jij je verontschuldigde voor bijvoorbeeld een afspraak die je niet na kon komen, met volledige uitleg is voor bij.

Jij bent niemand enige uitleg verschuldigd, alleen aan je Zelf. Dat betekent volledige Integriteit en volkomen Eerlijkheid en Openheid bij alles wat je doet en zegt en ook wat je niet zegt en dus kunt laten voelen.

Als dan de Integriteit of de complete Eerlijkheid niet strikt gevolgd is, zal je medereiziger voelen dat er iets niet klopt en je dit laten weten.

Dus letten op volkomen Eerlijkheid en Integriteit, zonder overbodige woorden en uitleg, brengt wederzijds Vertrouwen en Respect.

Maar het blijft uiteraard een Keuze, en als het soms niet lukt, mag je heel Blij zijn en voelen, wat er nog zit en niet opgelost is.

Jij bent een geweldig Liefdevol Lichtwezen in een menselijk jasje, die bezig is, met vallen en opstaan, de herinnering aan het Licht en de Liefde die je bent als Lichtwezen, terug te herinneren.

Dit kan ook door het Licht en de Liefde in je medereiziger te erkennen en herkennen, dat is zelfs de kortste weg, want dan kijk je eigenlijk naar het Lichtwezen dat je Zelf bent en in de ander weerspiegeld ziet.

Zie je het niet, kijk dan wat je wel ziet en besef dat jou weer iets aangereikt wordt, waar jij naar mag kijken en bevragen en onderzoeken.

Maar het blijft een Keus, daar begint alles mee, maak Blije en Vriendelijke Liefdevolle Keuzes, die jou dienen. Dat is het Eren van je Goddelijkheid in en door alles in Uniekheid en Eenheid.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: