Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 6 april 2018

De Schepper - Jij bent Alles


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en heel dierbaar kind, Jij komt uit het spel dat illusie heet en bent daardoor weggezakt in de vergetelheid. Je hebt daar ‘moeten’ kiezen voor overleven en overleven kent vele manieren om zich te uiten.

Te veel om het hele scala te noemen, maar dat is ook niet nodig, want jij kent in jouw Uniekheid alle manieren.

Ik houd Mij hier bij enkele voorbeelden die jij beslist zult herkennen, of er in ieder geval voor kunt Kiezen om ze te herkennen.

Als jij in de illusie iets deed waarvoor jij je diep schaamde, dan wist je dat te verstoppen op de meest ingenieuze manieren. Want het deed te veel pijn om die schaamte onder ogen te zien. Dus stopte jij, om te overleven en verder te kunnen gaan, dit gevoel diep weg.

Als jou in de illusie iets vreselijks werd aangedaan en jij je razend en onmachtig en nog veel meer voelde, dan verstopte jij dit ook. Om te overleven en de pijn en het verdriet over deze gevoelens niet meer te hoeven voelen.

En zo ben jij door alle levens gegaan, voelend, ervarend en verstoppend om allerlei Unieke redenen.

Nu jij in het Licht en de Liefde van je Hart bent Thuisgekomen, heb jij al heel veel van het oude zeer en de oude herinneringen opgenomen, vol Compassie voor je Zelf, in jouw Zijn.

Maar er zijn nog deeltjes die ontzettend pijnlijk zijn, zo erg, dat jij ze nog steeds verborgen houdt. Maar de pijn wordt steeds groter en meld zich steeds vaker. En jou verzet om dit te accepteren wordt groter, waardoor het erger wordt en de angst om te voelen enorme proporties aanneemt.

En zonder dat je het helemaal beseft, bedenk jij een opstelling voor je Zelf, waarin je ‘denkt’ het wel goed te doen. Maar niets is minder waar, want jij houd je Zelf voor de gek, je draait je Zelf een rad voor de ogen.

Projecteren op een medereiziger, dat weet je al, is je Zelf beschuldigen, dus dat valt af. Maar als jij je nou eens opstelt als iemand, die heel behulpzaam is en laat weten, dat je DE antwoorden hebt op vragen die er onder de zoekers leven.

Dan ben je toch goed bezig? Mis! Je houd je Zelf mooi voor de gek en belooft iets wat jij nooit mag en kunt beloven. Jij bent Uniek, maar al je deeltjes zijn ook Uniek, alles heeft Uniekheid.

Je mag kijken hoever dit bij je Zelf van toepassing is. Je hoeft alleen maar te her- en erkennen dat er in jou iets is, dat jij afwijst. Voel het, accepteer het, want jij bent dit niet. Jij Was het, toen jij in de illusie zat. Maar het was een spel, Nu weet je dat je Onvoorwaardelijke Liefde bent en dat er niets anders Bestaat. Accepteer het en voel Compassie voor je lijden en neem het in Liefde op.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten