Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 12 maart 2018

De Schepper - Vrijheid


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief bijzonder kind, jij staat je eigen Vrijheid, die jouw Geboorterecht is, in de weg. Jij gaat in het Licht staan waarvan jij de Lamp bent.

In de eerste plaats bestaat er uitsluitend en alleen Onvoorwaardelijke Liefde en niets anders. In de tweede plaats is deze Onvoorwaardelijke Liefde, wat jij bent, het is jouw Kern, jouw Midden, jouw Centrum van Kracht.

Dit zal jij nooit buiten jou, in de illusie, vinden. Probeer jij dat wel te doen, zal je altijd tegen pijn, verdriet, boze woorden, vernederingen enzovoorts, aanlopen.
Illusie staat voor verschillen, debatteren, gelijk willen halen, je meer of minder voelen dan wie of wat dan ook, enzovoorts.

De illusie is ontstaan omdat ervoor gekozen is, door jou in Eenheid, te ervaren hoe het is, om zonder Mij door het leven te gaan. Op eigen houtje.

Als Vader Schepper heb ik jou dat in Eenheid toegestaan en ogenblikkelijk ervoor gezorgd dat het een spel van illusie zou worden. Het Lichtje van de Liefde heeft altijd, ook Nu, en zal altijd in jou, in Eenheid blijven branden.

Tevens heb ik jou in Eenheid de Keuzevrijheid meegegeven, in de zekerheid, dat jij de weg naar de herinnering van het Licht en de Liefde die jij was, bent en altijd zult zijn, terug zal vinden.

Illusie kan nooit echt zijn, omdat alleen Onvoorwaardelijke Liefde bestaat.

Maar je kunt en hebt het wel als echt ervaren, deze illusie. Het maakt dat jouw vertrouwen in de illusie soms nog weer de overhand krijgt en dat ontneemt jou het zicht op het Licht en de Liefde die jij werkelijk bent.

Jij bent Onvoorwaardelijke Liefde en dat is de Eeuwige Waarheid en die zal nooit veranderen. Jij kunt het wel ‘denken’! Maar het ‘denken’ kan niets veranderen aan de Waarheid in Eenheid.

Geef je over aan de stroom van het Leven, geef geen Kracht aan de illusie door er aandacht aan te schenken. Wel een Overvloed aan Onvoorwaardelijke Liefde die nooit uitgeput raakt.

Blijf in je Hart, in je Midden en neem dat als Centraal punt voor de taak die jij hebt in deze tijd op Moeder Aarde. Het verspreiden van Onvoorwaardelijke Liefde vanuit jouw Uniekheid.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten