Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 1 maart 2018

De Schepper - Verschillen bestaan niet in het Licht en de Liefde


 Lieve ogen die dit lezen,

Hoe kan het zijn, lief kind dat jij oordeelt en dan ‘denkt’ dat het uit je Hart komt?

Hoe kan het zijn lief kind, dat jij ‘denkt’ in termen van: ‘dat is een Turk, dus…., en dat is een Rus…..dus, of ‘ die komt van het ‘woonwagenkamp’…..dus, en’ dat is een asylzoeker…….dus, en ga zo maar door met geven van namen, waarmee je de voor jou toch zo duidelijke verschillen, nog eens onderstreept!

En daarbij het oordelen al hebt uitgesproken, zonder je duidelijk te realiseren, dat je daarbij de illusie van afgescheidenheid nog eens een dikke kans geeft, te blijven bestaan!

Je mag bedenken, lief kind, dat er geen Russen, Iranezen, Indianen, Zwarten, Duitsers en ga zo maar door bestaan, maar enkel mensen, medereizigers. Die allemaal één zijn met jou, ook al dragen ze een ander jasje.

Je mag bedenken, lief kind, dat je met het in standhouden van deze verschillen, niet meewerkt aan het Scheppen van de Nieuwe Aarde in Licht en Liefde en Eenheid.

Integendeel, je houdt de illusie in stand! Je geeft er energie en kracht aan die je nog verder de illusie in trekt. Omdat je het bestaan erkenning geeft en nog eens onderstreept.

En als je deze energie de wereld in stuurt, pakt die alle gelijkgestemde energie onderweg op en komt weer bij je terug en je hebt je Zelf weer een stukje verder de illusie in laten zakken.

Maar Ik weet lief kind, dat jij diep vanbinnen, verlangd naar Vrede en Harmonie en Evenwicht, dat alleen bestaat in het Licht en de Liefde van je Hart en niet alleen jij verlangt hiernaar, diep vanbinnen, maar ook alle Irakezen, Duitsers, Belgen, Indiërs, Italianen enzovoorts.

Ook deze medereizigers zijn, in deze incarnatie, naar de Moeder Aarde gekomen, om hun aandeel te brengen voor de Bouw van de Nieuwe Aarde, volgens HUN contract, net als jij, volgens JOUW contract.

Het zijn allemaal medereizigers, deeltjes van jou in Eenheid, zonder een naam, die jij ‘denkt’ eraan te ‘moeten’ geven.

Het zijn medereizigers, die net als jij, op Moeder Aarde zijn met hetzelfde uiteindelijke doel, terug keren naar het Licht en de Liefde die ze zijn. Naar het Centrum van hun Hart waar ook hun Thuis is, verenigd in Eenheid en Eeuwigheid.

Geen verschil, geen oordeel, geen veroordeling kan hieraan iets veranderen, dan alleen jou ‘denken!

Mijn Liefde omvat ALLES en ALLEN in EENHEID en EEUWIGHEID.

Dus weet dat alles goed is in JOUW wereld, maar ook in de wereld van al je MEDEREIZIGERS, je deeltjes in Licht en Liefde en in Eenheid.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten