Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 29 maart 2018

De Schepper - Transparantie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en transparant kind, voor Mij ben jij Compleet en Transparant, want ik ken het aantal haren op je hoofd, elke gedachte die je gedacht hebt, nu ‘denkt’ en nog zult denken.

Maar jij bent, onder de sluier van de illusie, vaak weinig transparant voor al je deeltjes. Want in Eenheid heeft elk Uniek deeltje daar ‘last’ van.

Hoe vaak ‘denk’ jij: ‘Dat hoeft iedereen niet te weten”!

Niet te verwarren met het feit, dat jij met jouw Unieke gevoeligheid, dingen aanvoelt, zeker weet en vervolgens beter voor je Zelf kunt houden, omdat degene die dit bij je oproept, (nog) niet klaar is voor wat jij voelt en zeker weet. Dat heet Respect hebben voor, waar de ander staat in zijn/haar proces.

Voortkomend uit Begrip en Compassie. Dat soort Transparantie wordt hier niet bedoelt. Wanneer jij ‘denkt’,  vanuit het ego, dat jij iets verborgen hebt te houden, dan geef jij de illusie kracht in haar bestaan en dat wil jij niet.

Transparantie betekent, spiritueel gezien, dat je Niets meer te verbergen hebt.
‘Denken’ dat je iets te verbergen hebt, is het tegenovergestelde. Het betekent dat jij, in jouw proces, nog iets hebt te laten gaan. En dat heeft in ieders Uniekheid een andere reden.

Zolang jij nog ‘denkt’ dat jij iets verborgen hebt te houden, is er werk te doen voor je Zelf. Je mag ernaar kijken en je afvragen waarom. Vraag Ons om Hulp en Inzicht en let goed op de tekenen die dan op jouw Unieke Pad komen.

Vergeet niet, om je Zelf te blijven prijzen, om wat je al bereikt hebt en niet naar beneden te halen, omdat jij vindt, dat er iets is wat nog losgelaten mag worden.

Let op je gedachten, die zich uiten in woorden en opgevolgd worden door daden.

Hou van je Zelf en wees Lief voor je Zelf, dan ben je het voor al je deeltjes en het Grote Geheel.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten