Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 31 maart 2018

De Schepper - Samensmelting


 Lieve ogen die dit lezen,

Samensmelting in Eenheid, in de Levensbloem, te vinden waarin iedereen in Uniekheid Onlosmakelijk verbonden is met jouw medereiziger en Mij, is wat er gaande is in elk moment, lief Dierbaar kind.

Jij mag daarin ook jouw Familie uit het Licht meenemen, ook Zij zijn allen in Eenheid met jou verbonden.

Er is geen verschil tussen de Wereld van het Licht en jouw. Jij bent één met alles en iedereen, ook wel genoemd het Christusbewustzijn en ook in de Levensbloem terug te vinden.

Maar het mooie is, dat jij je steeds meer verbind met al je deeltjes wiens Hart geopend zijn. De illusie is voor jou uitgespeeld en voor je Ontwaakte deeltjes, dus gaat de verbinding vanzelf. En toch blijft ieders Uniekheid bestaan.

De Eenheid die jij vormt, word ondersteund door veel Uniekheden die zich samengevoegd hebben met jou.

Dit kan nooit plaatsvinden in de illusie, want die is gebaseerd op afgescheidenheid en tegenstellingen. Maar jouw Licht en Liefde, vanuit jouw geopende Hart, kent geen illusie. Er wordt geen Geloof aan geschonken, want het is geen Waarheid.

Er is maar één Waarheid en dat is Onvoorwaardelijke Liefde, de enige Waarheid die bestaat.

En binnen die Waarheid, in het Licht en de Liefde van je Hart, leef jij Nu, in elk moment, want je Zelf Vertrouwen en Geloof in je Zelf wordt in elk moment sterker, omdat de samensmelting zorgt voor meer Kracht.

Als dit geen reden is voor een ongelooflijke Blijdschap! De illusie heeft nog veel uit te werken, maar de samensmelting zorgt ervoor dat de Kracht om dit te absorberen, steeds groter wordt.

En de Violette Vlam identificeert en transmuteerd voortdurend.

Halleluja!  Jij hebt de illusie overwonnen en bent in samensmelting en Eenheid sterker en Liefdevoller en meer vastberaden dan ooit.

En je mag Nu zeker weten, dat in elk moment alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten