Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 10 maart 2018

De Schepper - Roerige Momenten


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, wat is het ‘moeilijk’ voor jou om vaarwel te zeggen tegen de illusie en het daaraan verbonden ‘ego-denken’!

Jij hebt een bekende uitdrukking voor kinderen die in de puberteit zitten:
‘Zij bevinden zich tussen het servet en het tafellaken’!

En dat is waar jij je ook bevindt, lief kind.

Je bent bezig te switchen van de illusie en al haar roerigheid en tussen de Rust en de Stilte van de Waarheid in het Licht en de Liefde van je Hart.

Een Keuze, die vanuit je Hart geenszins meer een keuze is, maar een zeker Weten.

Maar de roerigheid in het Gehele Universum komt NU ook nog eens om de hoek kijken en dat maakt, dat jij je ‘ziek’, oververmoeid en heen en weer geslingerd tussen jouw Hart en het Licht en de Liefde die daar de Waarheid weergeeft en de illusie.

De illusie laat heel groots zien wat er allemaal heeft plaats gevonden en door het voortdurende Licht en de Liefde vanuit alle kanten, laat AAN het Licht komen, wat lang verborgen is gebleven en NU word getransmuteerd naar het Licht en de Liefde als Waarheid.

Wat in het Grote Geheel plaatsvindt vanuit de illusie, vind in het klein plaats in jouw celletjes. Daarin zit het geheugen van al je levens opgeborgen. En door de verhogende Energie en daardoor het vele Licht en de Liefde, komen ook deeltjes van vorige levens naar boven die lang verstopt zijn gebleven.

Ze deden jou zo schuldig voelen en zoveel pijn ervaren, dat jij het in jouw ‘vergeetboekje’ gestopt hebt.

Dat gaat niet langer lukken en maakt dat jij deze verstopte gevoelens, weer gaat voelen. Niet om ze opnieuw te doorleven, maar om ze te Accepteren als een deel van jou en zo te Helen en op te nemen, vol Compassie, in jouw Zijn.

Dit is dus geen ‘ziek zijn of voelen’ maar Heling als Waarheid en je mag het ook in Dankbaarheid aanvaarden.

Voor deze Heling ben jij op Moeder Aarde en samen met Haar mag jij dit meemaken.
Meegaan met de Stroom van Mijn Plan en alles aanvaarden zoals het is, zodat het ‘servet’ overgaat naar een ‘tafellaken’!

Ik houd Oneindig veel van jou en Wij in het Licht zijn er altijd voor je.

Weet, dat alles goed is, zoals het is. ALTIJD!!

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten