Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 9 maart 2018

De Schepper - Proces van Healing


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en heel Bijzonder kind, het ‘denken’ met name het ‘piekeren’ is (nog) steeds iets wat jou vasthoudt.

Maar lief kind, je mag bedenken, wat heeft ‘piekeren’ jou tot nog toe opgeleverd? Niets, want het verandert niets en toch veranderen je ‘gedachten’ (gepieker) veel waar jij niet eens weet van hebt. Het heeft een enorme invloed op ALLES, want je stuurt Energie in de vorm van ‘gepieker’ de ether in en jij weet, wat dit jou terugbrengt als een boemerang.

Juist! Nog meer ‘gepieker’ aangevuld met de Energie van ‘gepieker’ van medereizigers. En je gaat je steeds zwaarder voelen en schuldgevoel doet zijn intrede. En je maakt het je steeds ‘moeilijker’ om te stoppen met deze kettingreactie.

Jij WEET dat DIT is wat gebeurt met het ‘denken’ als Energie en toch is de verslaving nog groot. Het is als een vicieuze cirkel, waar je keer op keer, als gewoonte, je weer in begeeft.

Jij weet ook dat je alle Hulp vanuit het Licht krijgt om hier mee te stoppen en dat het gepaard gaat met vallen en opstaan. Dus schuldgevoel is zeker niet op zijn plaats, hier.

Alertheid wel en de bereidheid, aan ONS gegeven om dit alles af te geven, in het volste Vertrouwen dat je geholpen wordt, ALTIJD.

Ik weet, dat het je kriegel maakt, steeds opnieuw dit te lezen of te horen, maar herhaling in deze is erg belangrijk, daar de sluier steeds dunner wordt en jij steeds dichter bij de Eeuwigheid komt, waar je Thuis is. In Uniekheid en Eenheid, vol Licht en Liefde.

Ik houd Onvoorwaardelijk van jou en sta je met Mijn Energie bij, in alles wat je doet. Laat het voortkomen uit Onvoorwaardelijke Liefdesenergie, want dat is wat jij bent.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten