Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 10 november 2017

Ongeduld wordt Onschuld

Lief Onschuldig Lichtwezen,

Deze boodschap komt van Mijn Hogere Zelf,

Lief mensen Lichtwezen, dat is wat jij bent. Jij woont op Moeder Aarde, maar bent niet van de illusie Aarde, wel hoor je bij Moeder Aarde.

Heel verwarrend, maar ook heel verhelderend. Want het geeft de duidelijke naaktheid van de illusie weer. De naaktheid betekent dat ze gebouwd is zonder Onvoorwaardelijke Liefde. En alles wat niet gebouwd is vanuit Onvoorwaardelijke Liefde betstaat niet ECHT. Dat is onmogelijk want alleen Onvoorwaardelijke Liefde bestaat.

Daarin ligt ALLES besloten en toch kent het geen grenzen. De illusie kent grenzen, zodra jij in Uniekheid en Eenheid die grenzen aangeeft. Tot zover en niet verder. IK BEN DE SCHEPPER VAN MIJN LEVEN!

En de illusie is ver over jouw grenzen gegaan en dat laat jij niet meer toe!

Dat is het begin van verantwoordelijkheid nemen en Overgave aan je ZELF.
Zowel de illusie als de Onvoorwaardelijke Liefde is verenigd in je Centrum van Kracht, maar dat wil niet zeggen dat de ruimt die de illusie daar inneemt jou dwingt, dit toe te staan.

Ontkennen dat deze ruimte er is, ingenomen door de illusie, zal deze niet laten verdwijnen. Integendeel, ze zal blijven proberen, via het piepkleine deeltje genaamd ‘je ego’ de ruimte die de illusie heeft steeds weer groter te maken.

Dat geeft voortdurend frictie. Strijd, weerstand, verdriet, oordeel, woede, haat, enzovoorts. Maar strijden mag je overspoelen met Onvoorwaardelijke Liefde, want de strijd is in jou en laat je zien, waar jouw Zelf nog Compassie en vergeving en Licht en Liefde nodig heeft.

Weerstand laat zien, wat jij nog aan schuldgevoel voor jouw Zelf verborgen houdt en welk oordeel je nog over je Zelf hebt. Dit heeft Compassie en veel Licht en Liefde nodig voor je Zelf, in al je facetten.

Verdriet laat je zien, dat jij door ervaringen van verlatenheid, eenzaamheid, pijn enzovoorts bent gegaan. Dit heeft heel veel Compassie voor je Zelf en heel veel Liefde en Licht nodig van je Zelf, voor je Zelf, in alle facetten van verdriet.

Oordeel laat je zien, dat jij je Zelf mag vergeven, voor ALLES wat je vanuit onwetendheid je Zelf hebt aangedaan. Het behoeft een douche van Onvoorwaardelijke Liefde van je Zelf voor je Zelf, in alle facetten van je oordeel.

Haat laat je zien, dat jij op een heel diep niveau jezelf hebt te vergeven, ongeacht wat het is, het behoeft Compassie en een overdaad van Licht en Liefde, in alle facetten van de haat. Je Zelf heeft dit hard nodig.

Zo kun je doorgaan met alles wat zich bij je aandient. Het schreeuwt om Compassie en een regen van Licht en Liefde in alle facetten.

Jouw Zelf, dat wat jij werkelijk bent en Onvoorwaardelijke Liefde IS, zal in Dankbaarheid en Onnoemelijke Vreugde alles opnemen wat jij heel en Compleet aanreikt en laat Zijn.

Jouw ongeduld om de sluier opgelicht te krijgen, maakt vaak, dat jij je Innerlijke Werk vergeet of half doet, dus zal het zich blijven aandienen.

Als jij je Innerlijke Werk serieus in je voordeel ziet en in Compassie en Liefde en Licht voortzet, dan zal de illusieplek in jouw Centrum van Kracht steeds kleiner worden en de Onvoorwaardelijke Liefde de plaats ervan in gaan nemen.

Uiteindelijk zal ze geheel overgenomen worden door jouw Zelf, de Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent. Licht en Liefde zal de Koning(in) zijn voor Eeuwig.

En ongeduld zal veranderen naar Onschuld, want jij bent voor Eeuwig in Eenheid en Uniekheid ONSCHULDIG!


Met dank aan mijn Hogere Zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten