Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 11 november 2017

De Schepper - Antwoorden

Lieve ogen die dit lezen,

Lief en bijzonder kind, als jij in je Hart woont en er komt een gevoel naar boven en het ego dient jou, zal het ogenblikkelijk vertaald worden in woorden. In jouw Uniekheid en in Eenheid. Het één volgt ogenblikkelijk op het ander en dan ga je ernaar handelen, indien nodig.

Het kan ook een Inzicht zijn de je aangereikt krijgt van je Ziel, die binnenkomt via je Centrum van Kracht. En meteen zal je begrijpen, door de regelrechte vertaling, dat het om een Inzicht gaat. En de Blijdschap zal groots voelbaar zijn, gevuld met Dankbaarheid.

Of het gaat om een antwoord op een vraag die je in de Stilte van je Hart hebt neergelegd. Het antwoord wordt ook dan regelrecht vertaald naar jouw Unieke taal.

Wanneer je niet constant in je Hart verblijft, maar je nog aan het hiphoppen bent, dan kan de vertaling van iets wat in je Hart binnenkomt, waar vandaan ook, gekleurd worden door een ego, dat in de gaten krijgt, dat jij verleid kunt worden tot ‘ego-denken’!

Dit is geen verwijt, maar meer een aanreiking aan jou, om dit hip hoppen te herkennen. Want pas dan kun je een gerichte keuze maken voor je Hart.

Is je Hart net geopend, dan ben je bezig, of word je in beslag genomen, door alles wat je mag laten gaan, omdat het niet meer bij je past en hoort.

En dat kan vaak tot grote verwarring leiden, omdat het kleine ‘egootje’ (nog)
niet onder jouw controle is en dus verwarrende boodschappen blijft geven.

Toch is het een proces, waar je niet omheen kunt. Jij zult dit in eigen Unieke tempo, met gebruikmaking van eigen keuzes, gaan doorlopen. Ook voor jou is voortdurend alle Hulp aanwezig. Je hoeft er alleen maar om te vragen, de weg is al vrij gemaakt.

Het is uiterst belangrijk voor jou, die in je Hart woont, erop te letten dat jouw daden precies in overeenstemming zijn met je woorden.

En natuurlijk is dat een streven voor jou in Uniekheid en Eenheid, maar hoe meer je leeft in je Hart, dus van Binnen naar buiten, hoe verantwoordelijker jij daarvoor bent. Er zijn medereizigers die jouw volgen en dus is dit uiterst belangrijk.

Maar waar jij je ook bevindt in het proces van Ontwaken, jij was en bent nú en zult altijd een Geliefd Kind van Mij zijn tot in Eeuwigheid.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten