Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 29 november 2017

De Schepper - Wie ben jij?

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Innig geliefd kind, een vraag die jij zonder meer zult beantwoorden met Licht en Liefde en elke variatie daarop, vanuit jouw Uniekheid.

Maar Voel jij dat ook en Weet je het Zeker, is het een Totale Zekerheid voor jou?

Ik weet dat jij in jouw Uniekheid veel meer dingen kunt opnoemen die jij NIET bent, dan welke jij WEL bent, toch?

En natuurlijk is het Lovenswaardig dat jij een duidelijk beeld hebt van wie jij NIET bent, zodat de volledige lamp kan schijnen op wat je WEL bent.

Want dat wat jij WEL bent is vele malen Groter, Sterker, Krachtiger en Uitgebreider, dan wat jij NIET bent.

En toch is de illusie-lijst (nog) steeds langer en gevarieerder dan de kant van Liefde en Licht.

Als je een weegschaal zou nemen is de ballast aan de, laten Ik maar zeggen, linker kant, veel zwaarder dan de rechterkant.

In de eerste plaats is ALLES wat zich rechts bevindt, sowieso Lichter dan wat zich links bevindt, toch?

Hoe kun je dan de linker illusie kant dan toch minder zwaar krijgen dan de kant van Licht en Liefde?

In de eerste plaats mag ik je eraan herinneren, dat de illusie een spel was, is, en zal blijven, tot het verdwijnt en de weegschaal alleen en uitsluitend Licht en Liefde heeft en dus geen weegschaal meer is.

Het gaat erom, aan welke kant jij de weegschaal vol legt. Links of rechts. Hoe ver ben jij in het volledig Accepteren van de Waarheid dat er alleen maar Liefde Bestaat en er dus, aan de linker illusie kant van de weegschaal geen enkel gewicht te vinden is.

Alleen je ‘denken’ kan je wijs maken dat er gewicht zit aan de illusie-kant. En dan rijst de vraag: ‘Waarom geef jij nog steeds zoveel macht en kracht aan het ‘denken’ (ego)’?

Je mag je realiseren dat JIJ die keus maakt en niemand anders, dus je kunt onmogelijk met de vinger wijzen naar een medereiziger of een situatie of een ervaring in jouw leven.

Jij was, bent NU en zult altijd Onvoorwaardelijke Liefde ZIJN, in jouw Volledige Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig. Jij hebt je Thuis binnen je en NIET buiten je lief kind.


De schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten