Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 30 november 2017

De Schepper - Jouw Totaliteit

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Geliefd en bijzonder kind, alles van je Zelf, tot in het kleinste detail Accepteren in Licht en Liefde en Uniekheid, is niet gemakkelijk voor je.

Zoals Ik al eens aanhaalde en dit zal blijven doen, jij bent in Uniekheid en Eenheid erg goed in een lijst opsommen van dingen, van wie jij vindt, dat ze je niet mag hebben. En dan bedoel Ik dat jij dat ‘denkt’ dat jij bepaald gedrag niet meer hoort te hebben.

Bepaald gedrag dat jij bestempelt als ‘negatief’, gemakkelijk oordelen, schreeuwen, je gelijk willen halen, discussiĆ«ren enzovoorts.

Maar het is allemaal wel een deel van jou, ook al vind je dat niet leuk, het hoort wel bij je, in het moment dat het zich aandient. En als jij vindt, dat jij dat niet 'hoort' te doen of te hebben, dan mag je bedenken lief kind, dat alles waar jij je tegen verzet, eigenlijk vasthouden is, aan iets wat je niet meer nodig hebt.

(H)erken het en maak de keus om het vol Compassie te aanvaarden en op te nemen in je Zijn. En je zult er niet weer mee geconfronteerd worden, want je hebt het omgebogen naar Positiviteit.

Dus als je bepaald gedrag niet meer wenst te laten zien, of horen, vanuit je Zelf, accepteer het dan als een deeltje van je, het heeft je in de illusie altijd geholpen, omdat jij het toen nodig had, ‘dacht’ je. Je bent Wijzer en woont NU in het Licht en de Liefde van je Hart en hebt het niet meer nodig, het dient je niet meer.

Bedank het voor de hulp die het je geboden heeft in de illusie en je zult merken, als je dat gedaan hebt, dat je het gedrag veel gemakkelijker kunt aanvaarden en opnemen in je Totaliteit..

En je zult merken, dat dit voor alles geld, wat van jou is en bij jou hoort. Je ervaringen van verdriet, boosheid, haat, oneerlijkheid, de rollen die je gespeeld hebt en ga zo maar door.

Alles is gebeurd met een reden, jou de Wijsheid te laten zien, dat dit niet meer bij de huidige 'jij' past. Claim het, bedank het voor de hulp en laat het heel gemakkelijk gaan en het zal toegevoegd worden aan jouw Zijn, jouw Totaliteit. En dit alles vanuit jouw Uniekheid.

Hou van je Zelf, Accepteer je Zelf, Vergeef je Zelf dat jij je Zelf zoveel aangedaan hebt, claim het, en wees Blij met jouw Totale ZIJN, dat helemaal van jou is.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten