Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 7 november 2017

De Schepper - Verantwoordelijkheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn dierbaar kind, omdat er zoveel aan het Licht komt door het vele Licht in Eenheid van alle Lichtwezens die vanuit het Hart het Licht en de Liefde werken, gaat er ook veel wantrouwen en angst en ongeloof door het Geheel.

Ook jij, in Uniekheid en Eenheid hebt de neiging een wantrouwen op te pikken die niet bij je past en hoort. Het is een soort van trekken aan jou, om je de illusie in te krijgen, door toch je oordeel de overhand te laten krijgen.

Je beseft dan wel snel dat dit met je gebeurt, maar ontwikkelt dan toch een soort schuldgevoel, waar je dan weer geen aandacht aan geeft, maar wat zich wel nestelt in je onderbewustzijn en dat verdien je niet.

Je mag een duidelijke scheidingslijn gaan trekken tussen de illusie, die uitsluitend onwaar is en je Hart, waar alleen maar Waarheid bestaat.

Je mag duidelijk beseffen dat er steeds meer aan je getrokken gaat worden door de illusie, die zich hevig aan het verzetten is, in welke vorm dan ook.

Je mag je Zelf elke dag vertellen dat je een Geliefd Kind van Mij bent en dat er Oneindig veel van je gehouden wordt en dat alle hulp uit het Licht voor je beschikbaar is, als jij erom vraagt. En dat je volledig beschermd wordt in elk moment.

Maar je mag ook bedenken, dat jouw medewerking daarin noodzakelijk is in de vorm van verantwoordelijkheid nemen, voor al je gedachten, gevoelens, woorden en daden, in elk moment.

Je bent in Uniekheid en Eenheid een mens en kunt derhalve niet Perfect zijn en dat hoeft ook niet. Maar verantwoording nemen is Intentie zetten en je Zelf daarin ook betrekken en gewoon je best doen, in elk moment.

Meer word er niet van je gevraagd, aangepast aan jouw Uniekheid in elk moment.

Jij bent een Lichtwezen die werkt vanuit het Licht en de Liefde van jouw Hart in Eenheid en Uniekheid en daar kan geen stukje van gemist worden.

Jij bent in Jouw Uniekheid de enige op Moeder Aarde, die datgene kan geven en brengen, wat jij doet in elk moment. Vergeet dat nóóit! JIJ BENT UNIEK!!

Wij Zijn EEN in ALLES en ALLES IS IN ONS in EENHEID EN UNIEKHEID voor EEUWIG.

De Schepper van Al Wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten