Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 6 november 2017

De Schepper - Bezinning

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, de doorlopende verhogende Energieën en de Tsunami van Liefde omringen en doorstromen jou in Licht en Liefde en Uniekheid en in Eenheid in elk moment in een snelheid die ervoor zorgt, dat jij moe kunt zijn, je niet erg fit voelt en dingetjes voelt, waar jij je zorgen over gaat maken.  

Maar mijn lief, dierbaar kind, je mag bedenken dat het maar flarden zijn die voorbijkomen uit het diepst van je celletjes. Niets om je aan vast te klampen, maar zie ze als voorbijgangers, die je groet met een lach en vervolgens door laat gaan de Violette Vlam in, waar het wordt geïdentificeerd en getransmuteerd naar Licht en Liefde.

Het zal helemaal verdwijnen en in het moment nooit meer verschijnen. Hoe mooi is dat!

Koester jezelf, hou van jezelf, want jij staat dit toe en jij hebt dit, uiteraard in Licht en Liefde, Uniekheid en Eenheid bewerkstelligd.
Als het ware de aanvraag hiervoor ingediend.

En de maanden oktober en november staan voor verandering, bezinning en verrijking met Inzichten en het speelt zich allemaal binnen in jou af. Een toegroei naar Eenheid in Liefde en Licht en Uniekheid en daar mag je in berusten.

Niet vasthouden en verzetten maar laten stromen en laten gaan, lief kind. Dat is het motto, luister goed naar je lichaam, neem je rust als je het nodig hebt, let op je eetpatroon en wat je eet.

Luister daarbij naar je lichaam die je precies laat weten wat goed voor jou is in jouw Uniekheid en wat niet.

Je eetpatroon zal veranderen en je mag bedenken dat alles wat bespoten is, niet meer door je lichaam verwerkt zal kunnen worden.

En mijn lief kind, het is en blijft een keuze, kies voor je Zelf en laat niets en niemand jou daarvan af brengen.

Want jij bent in Liefde en Licht, in Uniekheid en Eenheid, bezig je te verenigen met de herinnering dat je Onvoorwaardelijke Liefde bent voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten