Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 1 november 2017

De Schepper Oorlog en Vrede

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, als je een rechte lijn omhoog zou tekenen, dan zou je links van de lijn ‘oorlog’ kunnen schrijven en aan de rechterkant Vrede.

En dat is precies wat er gaande is. Oorlog tegenover Vrede. Oorlog is niet wat er werkelijk gaande is en dat zal ook niet toegelaten worden, maar ondergronds is bezig veel naar het Licht en de Liefde getrokken te worden.

En WAT er AAN het Licht komt, zal niet fraai zijn, maar wel noodzakelijk. De Violette Vlam onder de Bezielende Leiding van Meester Saint Germain draait 24/7, om alles ogenblikkelijk te identificeren en te transmuteren naar het Licht en de Liefde.

Het zal jou, in Eenheid bekend gemaakt worden, niet om het te veroordelen of te beoordelen, maar om het met Licht en liefde te doordrenken, als Hulp bij de Violette Vlam en de Tsunami van Liefde.

De steeds doorgaande verhoging en versnelling van de Energieën zal er ook een steentje aan bijdragen dat het Licht helderder dan ooit zal gaan schijnen.

Dit alles gebeurt volgens Mijn Plan en Mijn Plan loopt helemaal op schema en jij doet in Eenheid en Uniekheid, waarvoor je naar Moeder Aarde bent gekomen, namelijk de Harten aanraken van de medereizigers die zich (nog) verzetten, of nog diep in slaap zijn.

En jij doet het in Uniekheid en Eenheid geweldig! Je word op handen gedragen voor je prachtige werk in de frontlinie. Het is ook erg nodig, want het gaat steeds sneller.

Wees blij dat de vooruitgang van de Harten, die zich steeds meer openen, ervoor zorgt dat het Vredesleger steeds meer groeit en groeit.

Jij krijgt alle Hulp vanuit het Licht om je taak zo goed mogelijk te verrichten. Vraag dus ook om Hulp anders zitten Wij zonder werk.
Er wordt in alle opzichten voor jou in Uniekheid en Eenheid gezorgd.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten