Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 25 oktober 2017

De Schepper - Discipline

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief bijzonder kind, jij bent op weg om terug te keren naar het Licht en de Liefde en de herinnering, dat jij dat bent in Eenheid, want er bestaat niets anders.

Maar in de illusie hoorde je 'denken' (ego) bij het overleven. Dus alles wat jij jezelf hebt ‘aangeleerd’ om te overleven is voortgekomen uit jouw ‘denken’!

En het 'denken' is waar jij je achter hebt leren verstoppen. Maar vooral nu jij verantwoording mag gaan nemen voor je ‘denken’ krijg je er de meeste moeite mee. Net alsof je een kind iets verbiedt en het dan als een uitdaging ziet om het toch te willen ontdekken.

En ja, het vereist Moed en je mag Mij geloven als ik zeg, dat Moed een voortvloeisel is van het Licht en de Liefde, die jij bent. Er is Moed in Overvloed, om je 'denken' te kunnen Meesteren.

Maar het vergt discipline van jou. Telkens als jij iets negatiefs 'denkt' over je Zelf of over een situatie waarin je verkeert, wat niet in overeenstemming is met het Licht en de Liefde die jij bent, mag jij je Zelf eraan herinneren dat je Licht en Liefde BENT in Eenheid.

Zet er een positieve gedachte tegenover, dan blokkeer je als het ware, de vorige gedachte. Maar wees vooral alert op je gedachten, heel gedisciplineerd. Maak je Zelf wakker voor het feit, dat jij jezelf voortdurend naar beneden haalt, kleineert, wilt dat je anders bent zoals je bent en wat dies al niet meer zij.

Jij bent niet jouw 'denken' laat dat een feit voor je zijn. En NIETS wat het 'denken' je vertelt over je Zelf, wat minder is dan Puur Liefde en Licht in Eenheid, hoef jij te accepteren lief kind.

Je kunt 'denken' dat lukt me niet, maar dan ga je voorbij aan de Moed en de Kracht in het Centrum van je Hart. Dit zal je helpen, om in Licht en Liefde deze ‘gedachten’ om te zetten.

Jij bent de baas in jouw Unieke leven en jij hebt van Mij alle gereedschappen meegekregen om ALLES in je leven aan te kunnen.

Dus mag je bedenken lief kind, als jij je focus erop legt, dat het dien overeenkomstig zal veranderen.

Zet elke morgen de Intentie, de gehele dag, in Licht en Liefde met jezelf om te gaan en dus Liefdevolle gedachten te hebben over jezelf en je neemt je voor alleen Liefdevolle gedachten toe te laten.

'Proberen' werkt niet, dat is uitstel, gewoon DOEN! Uiteindelijk zul je de winnaar zijn.


De schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten