Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 19 november 2017

De Schepper - Licht hoog houden

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, dierbaar kind, de grondvesten van de illusie worden flink door elkaar geschud. Dat is een klaar feit.

En toch heb jij het nodig ervoor te kiezen, je aandacht niet aan het schudden te schenken, maar aan de Onvoorwaardelijke Liefde die je bent, in elk moment.

Jou ‘gedachten’ versterken datgene waar jij je aandacht op richt. Dus als je volledige aandacht ligt bij wat er AAN het Licht komt vanuit de illusie, dan houd je de illusie in stand.

Negativiteit trekt negativiteit aan en positiviteit trekt het positieve aan, in dit geval vormgegeven door jouw Licht en Liefde en Compassie.

Dit Licht en deze Liefde en Compassie doen zoveel meer voor hetgeen naar het Licht komt vanuit de illusie. Jij mag Zeker Weten dat in Eenheid de Bol van Licht en Liefde, een immens Mooi en Groots Licht, alles Verlicht dat Naar het Licht komt.

Het wordt getransmuteerd om nooit meer terug te komen.

En de medereizigers die hun Contract hebben beƫindigd zijn bij ons in het Licht en worden warm verwelkomd. Ze hebben ervoor gekozen om vanuit het Licht verder te helpen bouwen aan de Nieuwe Aarde.

Wees gerust, alles verloopt volgens Plan. Mijn Plan brengt nog veel meer aan het Licht, om dan te verdwijnen en het steeds Lichter te laten worden.

Onvoorwaardelijke Liefde is de sleutel tot zegeviering!

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten