Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 20 november 2017

De Schepper - De Ommekeer

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Wijs kind, het tij is gekeerd. Jij weet dat het Licht altijd sterker is dan het donker. Maar dat vanuit het donker de nodige weerstand komt om het Licht tegen te werken, mag duidelijk zijn.

Ook heb jij vast wel opgemerkt, dat er veel naar het Licht komt, als beren naar honing. En de Violette Vlam, onder leiding van Meester Saint Germain draait 24/7 door om alles, dat naar het Licht komt, te identificeren en te Transmuteren en terug te brengen naar het Licht en de Liefde, waar het Thuis hoort.

Dit gebeuren veroorzaakt nogal wat angst en onzekerheid en boosheid en zelfs haatgevoelens. Het laat je in Uniekheid en Eenheid zien, hoe jij voor de gek  gehouden en belogen en bedrogen bent, door diegenen die uitsluitend op eigen gewin en Macht over de Wereld uit zijn.

Laat je niet meeslepen, zet je intentie zo vaak je kunt, dan blijf je hoog in je Energie zitten. Het Licht gaat hierdoor de Zegeviering nog meer versterken.

De illuminatie of ook wel de Cabal genaamd, worden al erg ingeperkt in hun Macht. De arrestaties van handlangers is werkelijk erg groot en dat allemaal dankzij jou in Uniekheid en Eenheid en Licht en Liefde.

Er zijn medereizigers op Aarde die klaar staan voor de aftrap, zoals het door jou ook wel genoemd wordt. Zij werken VOOR de mensheid en het bouwen van de Nieuwe Aarde. Zij weten precies wat er van ze verwacht wordt.

De Ommekeer van buiten naar binnen is in volle gang. Blijf in het Midden van je Hart Centrum, van daaruit zal je het meest kunnen betekenen.

Als je in een cycloon zou zitten, dan is het midden van de cycloon het rustige gedeelte, hetzelfde is het met een draaikolk. Het Midden geeft de Rust. Je zit dan in de Middelpuntvliedendekracht van het Universum.

De Ommekeer gaat inwaarts en trekt steeds meer en vaker het duistere, ondergrondse naar boven, waar het ook naar het Midden gebracht wordt, uiteindelijk.

En het is een onderdeel van de terugkeer naar het Licht en de Liefde die jij bent in Uniekheid en Eenheid bent. En dit geld voor alles, alles is hier onderdeel van en gaat terug naar het Licht en de Liefde, waar het uit ontstaan is.
Bij jou ontstaat de herinnering die terugkomt in elk moment, dat je Licht en Liefde bent, dat alles in jou is en dat jij in alles bent, dat is de Eenheid voor Eeuwig.


De Schepper van Al Wat Is 

2 opmerkingen:

  1. Goed herkenbaar wat ons (Roos en Ferdinand) duidelijk is! Hartelijk dank voor het doorsturen, Martha!

    BeantwoordenVerwijderen