Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 16 oktober 2017

De Schepper - Rotsvast Vertrouwen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, een rotsvast Vertrouwen maak dat je geen behoefte meer hebt aan enige uitleg, over welk onderwerp dan ook.

Je zult voelen wanneer een Boodschap met je Hart resoneert en weet dan, dat je er een rotsvast Vertrouwen in zult vinden.

Als je een rotsvast Vertrouwen hebt, dan weet je, dat je Onvoorwaardelijke Liefde bent en dat er niets anders bestaat en dat is dan je Rots.

Het fundament van Onvoorwaardelijke Liefde die jij in Eenheid bent. Twijfel bestaat niet wanneer je een rotsvast Vertrouwen hebt.

Dan weet je, dat het Pan van Mijn Energie, die in Eenheid ook de jouwe is, Perfect en Volmaakt en Compleet is.

Dan weet je ZEKER, rotsvast, dat daarin geen fouten bestaan. En dat dit hele Plan is opgesteld in Eenheid, om de illusie te helpen zich uit te werken en te laten verdwijnen.

Dan weet je, dat er maar EEN Waarheid bestaat en dat is Onvoorwaardelijke Liefde in Eenheid. En dat deze Eenheid zich in Licht en Liefde zal laten opnemen, bij het overwinnen van de illusie naar Eenheid in ALLES.

Onvoorwaardelijke Liefde herbergt alles, aan benodigdheden, om de illusie te overwinnen. En dat ZAL gebeuren.

En het is een Plan, in Eenheid ontworpen, om alles naar Eenheid in Licht en Liefde terug te brengen. En daarin bestaan geen onvolkomenheden.

Als eenmaal de sluier is verdwenen over de illusie, is het leven geen overleven meer, maar een doorlopende Eeuwige Viering in Extase, van de Onvoorwaardelijk Liefde in Eenheid.

De Schepper van Al wat Is2 opmerkingen:

 1. Dank je. Het raakt me diep. En rijst ook een vraag. We hebben vrije wil gekregen. Dus ligt ons lot of pad niet vast.

  We zijn aardig eigenwijs en koppig en hardhorend. We doen niet altijd wat had moeten zijn. Daarmee gooien we dus ook plannen in de war. Werken het goddelijke plan dan dus tegen. Gaat dan alles echt wel zoals het bedoeld is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jazeker loopt gewoon alles volgens Plan. Want wij hebben maar een beperkt weten onder de sluier, maar de Scheppersenergie weet, welke keuzes wij gaan maken, dus alles loopt volgens Zijn Plan, daarop mag je vertrouwen schat

   Verwijderen