Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 13 oktober 2017

De Schepper - Liefde schept Volmaaktheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mij lief, dierbaar kind, in de illusie heb je niet geleerd van jezelf te houden, sterker nog, je mocht niet van jezelf houden, want je kreeg teveel dingen opgelegd die de maatschappij en al je opvoeders van je wilden. Van je Zelf houden hoorde daar niet bij.

Je moest beantwoorden aan wat er van je verwacht werd, anders kreeg je geen Liefde en waardering.

Kerken indoctrineren en dat doet de maatschappij ook. Er wordt gezorgd dat jij je (nog) vaak bezig houdt met Lief en aardig gevonden te worden. Dus gehoorzamen aan het beeld dat ‘anderen’ van je hebben. ‘Overleven’ dus.

En je gaat je Zelf in een gevangenis zetten, want die mag niet gezien en gekend worden.

Maar lief kind, het is illusie en blijft illusie. Het bestaat niet en heeft nooit ECHT bestaan.

Als ik vanuit Mijn Liefdesenergie Schep, komt alles wat Geschapen word, voort uit Onvoorwaardelijke Liefde en deze Liefde maakt geen ‘fouten’, maar Schept alleen Volmaaktheid.

Alles wat je hebt aangeleerd is gericht op ZELF destructie! Dat is het spel van de illusie! Alles wat je Werkelijk bent heeft geen plaats in de illusie, word dus onderdrukt.

En dit gehele spel speelt zich vanuit ieders Uniekheid uit, in de illusie. Maar…..dit spel is aan zijn einde gekomen en het Zelf heeft de gevangenisdeuren gekraakt en laat zich zien. Jouw Hart is geraakt en heeft zich geopend en jouw Zelf neemt afstand van de illusie en neemt plaats in het Licht en de Liefde van jouw Hart.

Maar….de angst voor de klauwen van de illusie is (nog) niet verdwenen en speelt nogal eens een spel met jou. En dat spelletje doorzie je niet direct en dan komt de angst naar boven.

En met de steeds verhogende en versnellende Energie, geven de celletjes veel van oude angsten enzovoorts aan jou af, om bevrijd te worden van deze last.

En dat mag je doen, door het te laten stromen met de bereidheid het te laten gaan, zodat het in het Licht en de Liefde van je Hart kan worden opgenomen

Ben ik wel goed genoeg? – Waarom ben ik nu bang, wat heb ik fout gedaan? – Zie je wel, ik zak weer weg – en zo kun je doorgaan!

Oud zeer is hardnekkig, maar ben jij je oude zeer? Nee!!
Je komt uit de illusie, maar ben jij  de illusie? Nee!
Je ‘denken, kan je van alles wijs maken, maar ben jij je ‘denken? Nee!

Jij bent een Oneindig Liefdevol Lichtwezen, puur en niet aangetast door de illusie. Onvoorwaardelijke Liefde is het enige dat ECHT bestaat. Er wordt Oneindig veel van je gehouden en je word Oneindig bewonderd voor je Moed en doorzettingsvermogen.

Aanvaar alles zoals het is en je mag voortdurend bedenken dat de illusie voor jou geen plek meer is om te zijn.

Houd van je Zelf zoals Ik van je houd, want je bent in elk moment Volmaakt.


De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: