Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 15 oktober 2017

De Schepper - De negatieve spiraal

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, het word in elk moment ongemakkelijker voor jou, als je vanuit een diepgewortelde angst of welke emoties dan ook, niet volledig voor je Het Licht en de Liefde van je Hart durft te kiezen.

Ik zie dan, dat je ‘doemdenken’ het van je overneemt en dat geeft je het gevoel, dat je vast word gehouden, vaak gevoeld in de rug.

Mijn allerliefst kind, je mag geloven dat er niets en niemand is die jou vast houd, maar je kunt het wel ‘denken’ en dat geef Ik de naam ‘doemdenken’!

En dan ga jij je van alles in je hoofd halen waardoor jij de meest negatieve energie de wereld in stuurt.

En jij weet, dat deze energie met de huidige versnelling, heel gauw weer bij je terug is, vermenigvuldigt met alle energie die er onderweg is opgepakt omdat het dezelfde frequentie bezit.

Dus het gevoel dat je had, word hierdoor bevestigd en je raakt in paniek, je krijgt allerlei lichamelijke en vaak ook depressieve klachten.

Je graait om je heen en zoekt hulp buiten je op de meest wanhopige manieren.

Je zoekt naar antwoorden buiten je op vragen die jij je Zelf hebt opgelegd.

En bedenkt dan ook zelf het antwoord, anders word de paniek te sterk en als je dan een hulp antwoord krijgt van degene die je gevraagd hebt en het is een antwoord dat niet voldoet aan jou verwachtingen, steekt de paniek de kop weer op en de stress die dit veroorzaakt ook.

En je raakt in een vicieuze cirkel en beseft, door al deze door elkaar lopende gevoelens, niet meer waar het begin en waar het eind zit.

En je Hart is op geopend, dus je kunt niet meer terug en ook dat voel je als paniek.

Maar mijn allerliefst bang kind, waar komt bij jou, de angst voor de Onvoorwaardelijke Liefde van je Hart vandaan?

Het is wat je bent en je hebt het niet nodig buiten je te zoeken naar antwoorden, want deze antwoorden vind jij niet buiten je, maar in het Licht en de Liefde van je Hart.

Haal diep adem, doe je ogen dicht en ga met je diepe ademhaling mee, blijf dit doen, tot je voelt dat er een soort Rust over je komt.

Ik weet dat jij heel erg bereid bent alles, wat je tegen houd, te laten gaan, geef deze diepe bereidheid, die zich bij je ademhaling bevind, af aan de Familie in het Licht en zeg heel eenvoudig: ‘Hier ben ik, help me alsjeblieft, ik kan het niet alleen’!

En zet hier geen verwachtingen bij en je mag erop Vertrouwen dat je geholpen word.

Jij bent Liefde, niet in wording, maar een prachtig Liefdevol Lichtwezen en word NOOIT in de steek gelaten of gestraft of wat dan ook, wat  jij bedacht hebt in jouw negativiteit.

Jij bent Liefde en iets anders bestaat niet, alleen jij als een prachtig Uniek Lichtwezen, die om Hulp mag vragen en zal ontvangen.

Er wordt Oneindig veel van je gehouden en je word op handen gedragen, spring je Hart in, waar het Licht en de Liefde je omarmen. En laat je met deze stroom meevoeren. Want alles is goed, zoals het is, ALTIJD.


De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi verwoord en meteen wordt de opdracht die we zelf hebben gekozen om naar deze Aarde te komen veel duidelijker de Levenslessen die we hier leren ons eigen te maken !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En zo is het! Alles verloopt volgens het Goddelijke Plan en Hij maakt geen fouten lieverd

    BeantwoordenVerwijderen