Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 7 september 2017

De Schepper - Ver-liefdheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Liefdevol kind, als jij iemand tegen komt, dan kun jij hals over kop 'verliefd' worden. En dan is het gebeurt, de roze bril gaat op en je ziet niets anders dan liefde, liefde, liefde, in alles.

Je medereiziger, die deze verliefdheid oproept, kan niets verkeerd doen, want door jouw roze bril is de medereiziger perfect.

En alles is compleet, als je medereiziger ook de roze bril opzet en daardoor alleen maar perfectie in jou ziet.

Jij bent in de zevende hemel, zoals jij dat in Eenheid vaak noemt en denkt, je maatje voor het leven gevonden te hebben.

Mis!! Wat jij even bent vergeten is dat jij met je 'denken' deze verliefdheid in het leven hebt geroepen, want die kracht zit in jouw gedachten. En voor de perfectie maar een medereiziger erbij hebt 'gedacht'. Anders is het plaatje, wat je in je gedachten had, niet compleet, toch?

Natuurlijk gebeurt dit lang niet altijd bewust, maar diep van binnen, in je Hart, weet je dat je een roze bril nodig had, om het schijnbare perfectie te geven.

Maar ja, jij voelde je zo alleen en eenzaam, je kon de gevoelens haast niet uit elkaar houden. En je had het toch zo nodig, om iemand in je leven te hebben, want dat had je langzamerhand toch wel verdient. En zo bedenk je nog veel meer redenen, waarom jij vind dat het tijd word een medereiziger te vinden, die perfect past bij jouw droom. Deze medereiziger geeft je alles, wat jij meent, nodig te hebben.

Weer mis!! Want diep in jouw Hart weet jij, dat het ZO niet werkt. Maar je hebt geen zin om uit te zoeken, waarom jij dit allemaal voelt. Dus je negeert het.

En zet je roze bril op en laat je verwachtingen voor je medereiziger vrij stromen. Die ook een roze bril op heeft, voor zolang het duurt.

Maar diep van binnen weet je, dat dit niet stand houd, maar je houd dat gevoel ver weg verborgen.
Tot op een dag, de roze bril in eens weg is en je hem nergens meer kunt vinden. Je medereiziger is ook al heel gauw de roze bril kwijt en je begint je af te vragen, waarom jou dit nu weer overkomt, teleurgesteld, verdrietig en boos. Je gaat weer je eigen weg.

Zo hardleers en jezelf vergetend kun je zijn, voor het na rennen van een droom. Waarom doe jij dit jezelf aan lief kind, want het is toch een keuze?

Zelfstraf? Ik zal je iets vertellen, wat Ik al meerdere malen verteld heb.

Jij hebt alle Liefde, die jij buiten je gezocht hebt, in je, in je Hart en de naam is Zelf Liefde. Alles waar jij naar verlangd, kun jij jezelf geven op dezelfde manier als jij je droom in de buitenwereld hebt bedacht.

Hoeveel kracht zit er dus in een gedachte? Deze Kracht kun en mag je gebruiken op een voor jou, veel positievere manier.

Door je gedachten te richten op wat je WEL graag zou zien in je leven. En er dan op Vertrouwend dat ALLES naar je toekomt op de voor jou, juiste tijd. Niet op de tijd die jij in gedachten hebt.

De schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten