Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 9 september 2017

De Schepper - Je lichaam

Lieve ogen die dit lezen,

Lief en dierbaar kind, jouw lichaam is de woning, waarin je woont, tijdens jouw reis op aarde.

Je woning op aarde maak je en houd je schoon, van binnen en van buiten. Je geeft het huis een kwastje verf als dat nodig is en je geeft het een nieuw kleurtje of behangetje. Kortom je geeft het de sfeer van een thuis, helemaal naar jouw Uniekheid ingericht en gedecoreerd.

De woning, je lichaam, waar je Ziel woont, die de leiding heeft over je reis op Aarde, heeft jouw lichaam nodig als zetel. Een Koninklijke zetel.

Het is dus uiterst belangrijk dat jij goed voor het Huis van je Ziel zorgt, want het is ook jouw huis.

Je lichaam geeft jou aan, als jij bereid bent te luisteren naar je gevoel, wat er qua eten en drinken, het allerbest voor je is. En als je GOED naar je gevoel luistert, dan kun je precies weten wat en wanneer je lichaam ergens behoefte aan heeft.

Er zijn geen vaste tijden voor maaltijden, maar een lichaamstijd die behoefte aangeeft. Honger is iets van de illusie en heel vaak eet je te veel of te weinig, luistert dus te weinig naar je gevoel, wat betreft je behoeften voor het eten en het drinken.

Goed, zuiver biologisch eten is voor je lichaam erg belangrijk en het drinken van zuiver water en de goede hoeveelheid die bij jou past, word ook door je lichaam aangegeven.

Zegen je eten met Liefde voor je gaat eten en eet bewust van elke hap, die je heel goed kauwt. Ook dat zal je lichaam waarderen.

Met al de verhogingen van de Liefdes Energie├źn heeft je lichaam veel behoefte aan rust voor het integreren van de Energie├źn en zelfs meer slaap. Luister naar de behoeften van je lichaam en ga daar een balans in vinden, die bij jouw Uniekheid past.

Je lichaam begint steeds Lichter en Doorzichtiger te worden en vele malen gevoeliger. Bepaalde voeding zal je lichaam niet meer goed bevallen en dat zul je merken. Pas het aan. Houd van je lichaam en eer het als zetel van je Ziel en van jou.

Ook de buitenkant niet vergeten, want dat is net zo belangrijk, je huid is het grootste lichaamsdeel. Behandel het met zachtheid en zuivere producten lief kind.


De schepper van Al wat Is

1 opmerking: