Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 15 augustus 2017

De Schepper - Voorspellingen zijn geen Zekerheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, welwillend en prachtig kind, als er geprobeerd word, het weer te voorspellen lief kind, dan blijft het een voorspelling.

Regen, zonneschijn, hagelbuien, onweer, sneeuw of welke atmosferische storingen ook, het valt niet te voorspellen, juist de naam voorspelling geeft dit al aan.

Het is niet aan de medereiziger, aan te geven welk weer het gaat worden, want het heeft met allerlei andere factoren te maken, die niet waarneembaar zijn, maar wel aanwezig.

In de eerste plaats heeft het te maken met de opruiming van de illusie, het uitwerken ervan als je wilt.

En welk karma er nog is op te ruimen van landen en zelfs continenten. Maar je mag geloven dat welke rampen ook, te maken hebben met het afhandelen van karma, het negatieve 'denken' van mensen en het ondergrondse spel, dat in veel gevallen (nog) gespeeld word.

Maar het heeft NIETS te maken met de Liefde die In alles is, de Liefdes energie die overal doorheen stroomt, omdat jij het in Eenheid deelt. Of met Mij, Ik hoef niet te voorspellen, dat heb Ik niet nodig en niet in Mijn Energie.

Mijn en dus ook jouw Zekerheid is de Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Licht in Eeuwigheid, want er bestaat niets anders.

Voorspellingen die gedaan worden, over wat dan ook, zijn en blijven voorspellingen en zullen en kunnen nooit meer worden, het is en blijft illusie.

Jij mag bedenken dat jij teveel waarde geeft aan voorspellingen in welke vorm dan ook.

De Liefde die jij bent, heeft geen voorspelling nodig. Wel heb jij de behoefte om iets in woorden aan te geven, maar ook dat mag je opgeven, want waar het werkelijk om gaat, de Liefde, is niet te vangen in woorden.

Het kan alleen ervaren en doorvoeld worden in jouw Centrum van Kracht voor Eeuwig.


De Schepper van Al Wat Is. 

2 opmerkingen: