Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 10 augustus 2017

De Schepper - Samensmelting

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, sexualiteit is van het lichaam en de laagste vorm van liefde.

Pure sexualiteit is op lichamelijk genot gericht en kan eigenlijk met iedereen gedeeld worden, die voor deze vorm van liefde kiest.

Er is niets mis mee om je lichaam te laten genieten, maar dat kan ook in vele andere vormen.

Strelen, aanraken, een massage enzovoorts en als dan het verlangen erbij komt de intimiteit te verdiepen tot een samensmelting van Liefde is dat een heel andere beleving dan pure sexualiteit.

Als twee mensen, hetero, homo of liesbienne, elkaar vinden vanuit het Hart en met elkaar resoneren in vele vormen en herkenningen, dan kun je spreken van ware Liefde, die boven sexualiteit uitstijgt.

Als ze elkaar ontmoeten in uiterste tevredenheid met zichzelf, zullen ze door dit gevoel van gelijke trillingsfrequentie, elkaar herkennen en met elkaar in volledige Vrijheid alles gaan delen vanuit Liefde, de Hart Liefde wel te verstaan.

Zij delen hun Zijn met elkaar en uiteindelijk is de versmelting van de twee lichamen het hoogtepunt van hun Onvoorwaardelijke Liefde.

Als twee mensen elkaar ontmoeten, met hun Hart nog gesloten, zal er een soort van sexuele aantrekkingskracht kunnen zijn.

Die uiteindelijk puur gericht is op de daad van het geslachtsverkeer.

Wat op zich niet fout is, maar een slap aftreksel is, met wat je ervaart als je een samensmelting in Liefde meemaakt.

Vaak zie je in huwelijken, dat de daad gericht is op het proberen zwanger te raken, terwijl je dat alleen word als je er aan toe bent en het bij je contract hoort.

Vaak word een zwangerschap ook gepland, maar kun je dat eigenlijk wel plannen?

Maar waar het om gaat is, dat jij Ontwaakt bent in je Hart en een partner hebt die ook Ontwaakt is. Dan volgt heel natuurlijk, de rest vanzelf.

Heb je geen partner en je bent tevreden met je Zijn en houd van jezelf, dan ga je zeker een partner aantrekken als de desbetreffende partner er klaar voor is en jij ook.

Daar hoef jij niets voor te doen, alles gaat volgens Plan en alles is wat het is.

Vertrouw en Weet dat jij alle Geluk, Gezondheid en Welvaart verdient. Het is je geboorterecht, want jij bent Mijn Geliefd Kind in elk moment.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten