Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 9 augustus 2017

De Schepper - Ken jij jezelf?

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, beminnelijk kind, in hoeverre ken jij jezelf en in hoeverre weet het 'ego' jou nog voor de gek te houden.

Je mag bedenken, dat elke keer als jij het woordje 'moeten' of 'willen' gebruikt, jij je in de greep van je 'ego' bevind.

En je mag bedenken, dat telkens als jij je, wat dan ook oplegt, streng bent voor jezelf, ben je ook in de greep van je 'ego'!

Zelfdiscipline is duidelijk iets anders dan zelf dwang. Want bij dwang, komt het woordje 'moeten' en 'willen' weer om de hoek kijken.

Zelfdiscipline ontstaat uit Zelf Liefde, dat is op een Liefdevolle manier jouw Zelf op je Pad houden en zorgen dat je 'ego' niet de kans krijgt, om zich ermee te bemoeien.

Een flinke agenda bij houden voor al je werkzaamheden is op zich niet verkeerd, maar het word anders als jij daarmee probeert alles in de hand te houden. Ook dan maak je de weg vrij voor het 'ego'!

Zelfdiscipline in deze is goed, want je leeft nauwelijks in de 'tijd' maar kunt de 'tijd' daarmee voor jezelf bij houden om op 'tijd' te zijn.

Je hoeft dan niet in de 'tijd' te leven, maar laat je agenda aan jou een herinnering geven.

Plannen is prima, maar dan wel VOOR jezelf en niet TEGEN jezelf, want dat schept negativiteit.

Bovendien haalt dat het plezier uit wat je doet in elk moment, want je krijgt de momenten in het NU nooit gevangen in de 'tijd'!

Als je in het NU doet wat je hebt te doen, met veel plezier in het doen, dan rol je vanzelf van het ene in het andere moment en hoef je niet na te denken. Dat is discipline, jezelf helpen in het NU te doen, wat je hebt te doen en er dus voor kiest, zonder 'moeten' of 'willen'.

Jij bent Mijn Geliefd Kind in Eenheid en ik houd van je, zoals je bent. Je hoeft niet iets te presenteren, dat jij niet bent, want Ik ken je als Volmaakt.

Jij houd alleen maar jezelf voor de gek en niemand anders.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten