Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 13 augustus 2017

De Schepper - Resonantie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en gevoelig kind, jij bent door je gevoeligheid voor energieën gauw geneigd om bang of minimaal ongerust te worden.

Een overblijfsel uit de illusie, waar niet aan toe gegeven hoeft te worden, het is dus een keus.

Er zijn veel boodschappen in omloop die je op het verkeerde been kunnen zetten, terwijl dat zeker niet de bedoeling is.

Maar die jij, in je honger naar Wijsheid, toch leest, terwijl ze niet met je resoneren. En dat is dan ook niet de bedoeling.

Als jij alles laat komen zoals het komt en aanvaard zoals het is, zeker met de verhoging van de binnen komende energieën, dan gaat het als van zelf en heeft angst geen plaats in het Hart, alleen Vertrouwen.

Als jij niets zou weten van een Volle Maan, een Nieuwe Maan, een poort, welke dan ook die open gaat, zou jij er dan iets van merken dat jouw ongerustheid aanwakkert?

Je zou de luchten en de maan bewonderen omdat er elke keer iets verandert, zo mooi en wonderbaarlijk.

En als je iets zou voelen dat je niet direct thuis kon brengen, zou jij je dan meteen afvragen, wat er met je aan de hand is?

Soms kan het zijn, dat er teveel boodschappen rond gaan, of je kunt zeggen, jij leest te veel en let niet op resonantie?

Goed daarop letten is toch ook Wijsheid?

En dan dienen er zich ook nog erg veel medereizigers aan die aanbieden jou op weg te helpen of zelfs te helen, of enig ander inzicht te geven.

Daar is, op zich, niets mis mee, maar je mag bedenken, dat een medereiziger je niet iets kan geven, wat jij niet al in je hebt.

Het zou geactiveerd kunnen worden, maar past het aangebodene ook bij je, resoneert het met je Hart?

Het is dus echt belangrijk je keuzes te maken vanuit het Hart en met de nodige resonantie.

Er zijn zoveel paden als er medereizigers zijn lief kind en jou pad is Uniek.

Respecteer deze Uniekheid, die helemaal van jou is en bij je hoort, door goed naar je Hart te luisteren en daar de Wijsheid vandaan te halen, of iets bij je past of niet.


De Schepper van Al Wat Is 

1 opmerking: