Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 12 augustus 2017

De Schepper - Integratie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief fantastisch kind, jij mag NU weten dat de gehele illusie, met alle miscreaties, in wezen in de Kern, Liefde in zich hebben.

Er is niets in de Schepping, die van Mij komt, wat niet vanuit Liefde geschapen is en dus, in de Kern, Liefde IS.

Jij hebt in Eenheid het idee gevat, zonder Mij verder te gaan en daardoor is alles, wat door jou in Eenheid gecreëerd is, schijnbaar zonder Liefde.

Het enige verschil is dat jouw miscreëren in Eenheid, vanaf het allereerste begin, niet echt was, maar een spel, dat jij in Eenheid hebt besloten te spelen.

Jij bent daar in Eenheid zo in verstrikt geraakt, dat jij de Liefde die je was, bent en blijft voor Eeuwig, geheel in de vergetelheid is geraakt.

Daardoor is er een angst ontstaan voor de Liefde en is het 'denken' ontstaan dat Liefde pijn betekent enzovoorts.

En ben jij in Eenheid gaan creëren met de Scheppingskracht, door Mij gegeven, en is deze tegenovergesteld gaan werken. Tegen jou!

Maar omdat de illusie vanaf het begin een spel was, is en altijd zal blijven en dientengevolge niet echt is, heeft ze totaal geen invloed gehad, heeft het Nu niet en zal het nooit hebben, op de Liefde die jij bent en die in alles is voor Eeuwig.

Als de illusie, het spel, helemaal uitgewerkt en uitgespeeld is, zal er alleen de Liefde overblijven. De Onvoorwaardelijke Liefde, die in en door alles en iedereen verweven is, tot in Eeuwigheid.

Liefde kan nooit vervangen worden door de illusie, de illusie word met zekerheid vervangen door de Onvoorwaardelijke Liefde, want alleen Liefde is werkelijkheid en Waarheid tot in Eeuwigheid.

Dus Mijn lief kind, waarom zou je aan iets vast houden dat je nooit de voldoening kan geven van het Licht en de Liefde vanuit het Hart?


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten