Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 6 juli 2017

De Schepper - Synchronisatie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder en dierbaar kind, Je vraagt je soms af, hoe het kan, dat veel kaarten, die gelegd zijn, dingen die geschreven worden, channelers die ieder op eigen unieke wijze in wezen gelijktijdig hetzelfde berichten.

In de eerste plaats heeft dat te maken met de versnelling van de tijd. Jij weet dat de Eeuwigheid en het hart waar je woont, geen tijd kent. Het is van de illusie en was en is nodig om alles uit te spelen, wat (nog) nodig is.

De Channelers krijgen hun boodschappen door op eigen unieke wijze, maar vanuit een ruimte waar men geen tijd kent.

Helderhorendheid, heldervoelendheid, helderziendheid neemt toe en daarmee ook de boodschappen die doorgegeven worden, en omdat de tijd hierin geen rol speelt zijn het synchrone boodschappen. Dezelfde inhoud, maar weergegeven door de uniekheid van de channeler.

Tijd maar ook afstand, spelen daarin geen rol. Het speelt zich altijd gelijktijkdig af in synchronisatie met elkaar. Wat het ook is.

Word er bijvoorbeeld een kaart getrokken aan het ene einde van de wereld en tegelijkertijd aan het andere eind van de wereld, zal het veelal dezelfde kaart met dezelfde intentie zijn, van welke soort ook.

Een tweeling kent het gebeuren, dat ze hetzelfde denken en doen, op dezelfde tijd. In veel gevallen voelen ze wanneer de ander ziek is, of er is iets anders aan de hand, ook al wonen ze mijlen van elkaar vandaan.
Als een boodschap die je leest, met je Hart begrepen word, betekent dat herkenning van wat er staat.

Jouw behoefte aan uitleg loopt synchroon met het aanbod, op alle mogelijke manieren. Niets gebeurt zo maar, alles heeft een reden. En het verloopt alles volgens Mijn Plan , dus is alles goed.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten