Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 20 juli 2017

De Schepper - Overgave

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn innig geliefd en bijzonder kind, zodra jij je verzet ten wat IS, mag je bedenken, dat dit verzet te maken heeft, met een diepgaande behoefte, de controle te behouden.

Zoals vaak door jou gezegd word: “Ik ben gekke henkie niet – of 'zelfs een ezel stoot zich niet aan dezelfde steen en zo zijn er nog meer uitdrukkingen te bedenken.

En deze komen bij jouw boven als het even niet zo gaat als jij vond dat het moest gaan. Je had aan het gevraagde dus je voorwaarden verbonden, wat ook uit een diep gevoel van weerstand en angst ontstaat.

Het zijn allemaal piepkleine deeltjes die jij nog diep binnen in je celletjes vast houd en die met de verhoogde energieën naar boven komen en je boos, wantrouwend, chagrijnig, verdrietig, verongelijkt of wat dan ook aan emoties laat voelen.

Jij bent de illusie al ontgroeid, maar die deeltjes melden zich, om geïntrigeerd te worden in wie je NU bent, Liefdevol opgenomen en niet langer afgewezen.

Ze horen bij je en hebben hun diensten bewezen, maar nu niet meer nodig. Maar ze verdienen het niet om ontkent of afgewezen te worden.

Heb ze lief als een kind en neem ze op in je ZIJN. En dan kom je steeds dichter bij het laten stromen van je leven en Vertrouwen dat alles op de tijd komt, die voor jou het beste is en niet de tijd, die jij het best vind.

De stroom van het leven is er VOOR jou en niet tegen jou en staat onder super visie van de Schepper, die jou nooit zal schaden, want je bent een deel van deze Energie.

Als jij duidelijk je bereidheid voelt om al deze deeltjes die zich nog melden, te aanvaarden en te integreren in je ZIJN, dan zal het zo gebeuren.

Je hoeft niet te vechten en je zeker niet te verzetten en te bepalen, hoe het, volgens jou, hoort te gaan en gebeuren.
Overgave maakt het leven tot een Gave en geeft je de Vrijheid die je verdient lief kind.


De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: