Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 6 april 2017

De Schepper - Het ego



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, het ego heeft geen idee van zichzelf, het is een deeltje van jou, wat jijzelf in het leven geroepen hebt, om jou zogenaamd te helpen, door de verschillende vervelende situaties te loodsen.

Maar omdat het ego een deeltje, door jou zelf gecreƫerd, is, heeft het geen idee van het eigen bestaan, dus is het voortdurend in de war en springt van de hak op de tak.

Wanneer het ego oversteekt naar de Liefde, die het in de kern ook in zich heeft, dan gaat het jou werkelijk dienen.

En dat gebeurt, als jou gedachten van negatieve zelfdestructie naar positieve overlevingsgedachten gaan.

Jij was en bent, en dat is nooit anders geweest, zelf verantwoordelijk voor je gedachten. Die gedachten hebben de wereld van de illusie gecreƫerd, waarin jij moest overleven en niet aan leven toe kwam.

Maar de verantwoording is altijd de jouwe geweest voor het ontstaan. Ook je ego gaf jij via je gedachten, instructies. En aangezien het zichzelf niet kende, volgde hij jouw instructies op.

Het ego heeft dus precies dat voor je gedaan, wat jij op dat moment nodig had. Het klinkt naar, maar het is waar. Alle levens lang, ben je niet geregeerd door het ego, maar heeft het ego gedaan wat je, via je gedachten, vroeg aan het ego.

Maar het meest van de tijd waarin je leefde, was jij je niet bewust van je gedachten, laat staan dat je enig idee had van hun krachten.

Hetzelfde geld voor je celletjes, jij hebt je celletjes instructie, (onbewust) gegeven, via je negatieve gedachten.

Zij waren en zijn nog steeds zelfhelend, maar zijn hierdoor de weg kwijt geraakt, helemaal in de war,  maar toch hebben ze altijd gedaan wat jij (onbewust) van ze vroeg.

Hiervoor, zowel voor het ego als je celletjes, je verantwoording nemen, is erg belangrijk voor het helen.

Je kunt het op dezelfde manier doen als altijd. Ons vragen, je te helpen en aangeven dat je de volle verantwoording neemt en het nu graag wilt laten gaan.

Vraag en je zult geholpen worden en je zult je weer een stuk lichter en vrijer voelen.

De Schepper van Al wat Is


1 opmerking: