Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 17 februari 2017

De Schepper - Jij bent NU zoveel sterker



Lieve ogen die dit lezen,

Liefde is, zoals in elk moment het enige dat een bestaan heeft, dat ECHT is, lief kind.

Al het andere bestaat niet ECHT, jij hebt een toneelstuk uitgespeeld, waarin jij alle rollen gespeeld hebt, die je maar bedenken kunt op alle delen van de aarde en in alle culturen.

Prachtige rollen, verheven en mooi, armoede rollen, tirannieke rollen, onderdanige, heilige rollen en ga zo maar door.

Geen enkele rol is je bespaard gebleven en al deze rollen hebben ervoor gezorgd dat jij op allerlei unieke manieren jezelf bent gaan vormen.

Jij hebt, bij wijze van spreken, een moordenaar in je van de ‘ergste’ soort, maar ook een stukje van een heilige, bijvoorbeeld Moeder Theresa.

Alle overlevingsmechanismen zijn aangeleerd en je bent bezig ze te laten gaan en je celletjes zijn bijna totaal gevuld met Liefde.

En je lichaam is hard bezig zich aan te passen aan de nieuwe jij, die bezig is terug te keren naar de herinnering van Onvoorwaardelijke Liefde.

Dat er dus nog schuldgevoelens naar de oppervlakte komen is niet zo verwonderlijk, en dat er boosheid en verdriet komt ook niet.

Jij bent NU zoveel sterker dan toen jij deze schuldgevoelens opbouwde en het verdriet, jou aangedaan, hebt gevoeld en ga zo maar door.

Mijn lief kind, jij bent een prachtig, sterk Lichtwezen, dat op weg is zich dit te herinneren en de Heiligheid van dit Lichtwezen te aanvaarden.

Kijk niet om, aanvaard de gevoelens die je voelt, weet dat ze je iets laten zien dat voorbij is en niet meer terug komt en geef je bereidheid het te laten gaan aan Ons.

Dat is alles wat er van je gevraagd word, niet meer en niet minder, want Gaia/Moeder Aarde is en blijft een vrije wil planeet.

Weet dat alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is

3 opmerkingen:

  1. Wa scheelt er toch met mij , al die pijn en verdriet dat maar niet over gaat . Godverdekke..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooi 💜💛💜

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je voor je respons, ik ben daar heel blij mee en dankbaar voor

    Liefs, Martha

    BeantwoordenVerwijderen